Ki vállalkozna Görögben vagy Olaszban munkakeresõ útra?

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Ki vállalkozna Görögben vagy Olaszban munkakeresõ útra?

 • Indította
  Témakör
 • #29063 Hozzászólás

  Golf

  33 éves vagyok, fiu, közel 4 évi USA munka után nemrég jöttem haza. Keresek néhány embert, akikkel szétnéznék Olaszban vagy Görögben munka után. Kimennénk néhány napra, vagy egy hétre és meglátjuk mi jön össze. Az USA-ban csináltam már ilyet. Az említett két országban már legálisan is lehetne. Ez mindenképpen jobb lenne nekem. Akit érdekel, ide írjon: gulfcoast11@yahoo.com. Lehetõleg csak jó angolosak, vagy a helyi nyelvet jól beszélõk írjanak. Én jól beszélek angolul.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #322299 Hozzászólás

  Kerikeri

  GOLF

  Mikor indulnál? Érdekelne a dolog!

  #322298 Hozzászólás

  Toborzás

  LEGÁLIS MUNKA AZ EU-BAN

  Öszi kezdéssel külföldi szerelõüzembe, gyártósorra betanított munkára keresünk, 3 mûszakos munkarendbe, legalább szakmunkásképzõt végzett 18-38 év közötti férfi munkaerõt. Érettségivel, technikusi végzettséggel autóipari szakmákkal, jármüirari gyakorlattal elõnyben. Kezdeti szerzõdés 6 hónap, ebbõl 2 hónap próbaidõ. Aki megfelel annak szerzõdés hosszabbítás lehetséges. A cég intézi a munkavállalási engedélyt. Kezdõ fizetés: 14.000.- EUR/év. A válogatás Bpesten lesz május-júnus folyamán.
  Jelentkezés rövid életrajzzal: eumunka@vipmail.hu

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Ki vállalkozna Görögben vagy Olaszban munkakeresõ útra?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.