Ki volt Kaprin ?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Ki volt Kaprin ?

 • Indította
  Témakör
 • #10237 Hozzászólás

  Gabi

  Nyáron Kaprira szeretnék menni, de elég hiányosak az információim. Aki tud, kérem segítsen. Köszi

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 25
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #130359 Hozzászólás

  Gabi

  GHT

  :))

  #130358 Hozzászólás

  GHT

  Gabi

  Aha ! :))

  #130357 Hozzászólás

  Gabi

  GHT

  Kötekedsz ? :))

  #130356 Hozzászólás

  GHT

  Gabi

  Miért, nem ez volt a kérdés ? :)

  #130355 Hozzászólás

  Vikk

  Gabi

  Foljebb mar irtam. Sajnos ide is hajora kell ulnod, mint ahogy Caprira.Egymas mellett van szinte a ket sziget.Ez joval nagyobb.Mivel Caprin meg nem voltam igy nem tudom hogy mennyire hasonlo, de az ottaniak azt mondjak ugyanolyan.Csak Ischian nincs talan az a nagy turista aradat.Bar meglatasom szerint vannak elegen.De mint mar mondtam eleg sok info van rola a http://www.ischia.it vagy http://www.ischia.com -on.Szallast is tudhatok esetleg.Bar nem tom milyen erdekelne.Milyen kozel a vizhez, stb… Es innen barmikor at lehet menni megnezni Caprit, Napolyt, Sorrentot, Pompeit, Vezuvot….

  #130354 Hozzászólás

  Gabi

  Vikk

  Mesélj, és majd eldõl !
  Feltéve, ha nem kell hajóra ülnöm.

  #130353 Hozzászólás

  Vikk

  Gabi

  Ischia nem erdekel????

  #130352 Hozzászólás

  Gabi

  Vikk

  Én azok közé tartozom sajnos aki………..:))

  #130351 Hozzászólás

  Vikk

  Hajo

  Azert nem olyan veszes az a hajo. Csak neha. :) Ritkan. Pedig eleg sokat hajokazok arra. Bar aki nem birja…

  #130350 Hozzászólás

  Gabi

  GHT

  Tudom, de mire észrevettem már sajna késõ volt !
  Te soha nem hibáztál még ? :))

  #130349 Hozzászólás

  GHT

  “Ki volt Kaprin ?”

  Igor Fjedorov Kaprin XVII.századi orosz ikonfestõ.
  Mûveivel nagymértékben hozzájárult a pravoszláv ikonmûvészet gyöngyszemeinek létrehozásához. Ha kell több infó, kérdezz bátran!

  #130348 Hozzászólás

  Erika

  gabinak

  Caprira elég egy délelõtt, gyõnyörû ugyan, de borzasztó zsufolt. Direkt hegyi kecskéknek készült, ha tériszonyod van, sõt az odavivõ hajon elõtt is magasabb hullámokat láttál mint a maga a hajó akkor remek Fernet-et lehet ott kapni,ami jo ezekre a bajokra. Mindenesetre, ha nem lett volna, lehet hogy én is ott maradtam volna 2 hetet a szigeten, mert jozanul nem mertem volna ujra felszállni a hajora:-))

  #130347 Hozzászólás

  erica

  hmm…

  csendes sziget kevés túristával… Hat ezt nem tudom honnan vetted, de tenyleg abszolut az ellenkezoje az igaz. Mert szep, ezert felkapott es sokan mennek oda. Ahogy irtam en meg nem voltam, de az a meglatasom, hogy azokra a szigetekre aminek sokat hallja az ember a nevet, vagy egyaltalan ismeros a neve, az elegge tele van turistakkal. Azokon lehet keves, amit alig ismer valaki :)
  Ha letezik ilyen… bar biztosan van, de nem a Magyarorszagrol olcson elerheto szigetek kozott :))

  #130346 Hozzászólás

  Vikk

  Gabinak

  Ischian tudok szallast, ha esetleg erdekel, bar nem tudom milyen arfekvesure gondoltal.Az is egy sziget Capritol ugy 20km re.Nem olyan felkapott de hasonlo, es gyonyoru.Innen barmikor at lehet menni Caprira, bar szerintem arra egy nap eleg, mert nem tul nagy.Ha erdekel akkor a szigetrol van info http://www.ischia.it vagy http://www.ischia.com-on.Ha erdekel szolj. Jah es ami Caprit illeti nem eppen a csendessegerol, es a keves turistarol hires :)

  #130345 Hozzászólás

  Gabi

  Köszönöm

  mindenkinek az infót!!
  Ahogy leírtátok biztos gyönyörû, de most egy kicsit csalódott vagyok, ugyanis Caprira 2 hétre szerettem volna menni. Én úgy gondoltam, hogy egy csendes sziget kevés túristával. Ott nem lehet apartmant béreni? Miért?

  #130344 Hozzászólás

  labá

  Jártam Capri szigetén

  Gyönyörû hely.Reggel 8 óra körül indult a hajó Nápolyból. Capri kikötõjébõl azonnal tovább hajókáztunk egy kb 10 személyes motorcsónakkal a kék barlanghoz, ahova a barlang bejáratánál át kell szállni egy kis csónakba ami befér (ha eléggé lehajtod a fejed!!)a barlang bejáratán. Fantasztikus látvány, de csak délelõtt érdemes megnézni.
  Visszaérkezve a kikötõbe, siklóval felmentünk Capri tetejére. Körbe sétáltunk, gyönyörködtünk a kilátásban, megebédeltünk, majd kis busszal egy félelmetes úton átbuszoztunk Anacapriba.Ez is gyönyörû. Meg kell nézni a st.Michele házát és kertjét. Innen visszabuszoztunk Capriba és gyalog lesétáltunk a kikötõbe. Áthajóztunk Sorrentóba, végigsétáltunk a fõutcán és a tengerparton. Vonattal Sorrentóból a Vezúv tövében mentünk vissza Nápolyba.
  Mindenkinek ajánlom, aki megteheti és akar magának egy felejthetetlen napot szerezni.

  #130343 Hozzászólás

  Laci bácsi

  Gabinak

  Én voltam Caprin, és az a lényeg, hogy ezt csak mint egy egynapos kirándulást érdemes tervezni. Én Nápolyból mentem hajóval,- ami elég sürün jár-, tehát erre aztán nem kell elõvétel vagy foglalás. Odasétálni reggel, és irány Capri. A szigeten kisbuszokkal van megoldva a közlekedés a települések között, minden elérhetõ és bejárható egy nap alatt. Még fürdöttünk is, de mindenütt mint a heringek úgy éreztük magunkat. Nagyon telt ház volt a szigeten, hozzá szabott árakkal. Innen Sorrentóba hajóztunk, és onnan vonattal vissza Nápolyba. Ebból látszik, hogy mûködik ez forditva is, Sorrentóból is lehet menni. A látnivalókról nem érdemes beszélni, ez minden útikönyvben benne van. Mindenképpen érdemes kimenni, mert híréhez méltóan szép és látványos a sziget, a természeti adottságai teszik felejthetetlenné. Arra ne gondolj, hogy majd ott szállást keresel, ez a sziget nem a magyaroknak van kitalálva. A Sorrentói félszigetet kell bejárni, és ez “csak” része az útnak.

  #130342 Hozzászólás

  Gabi

  Erica

  Ez nagyon jó, akkor mesélj !
  Mikor, mivel, mennyiért,stb. Ha lehet, akkor inkább e-mailen.

  #130341 Hozzászólás

  erica

  Iroda

  Iroda ugyileg nem vagyok semennyire informalt… Magam szervezem utazasaim..

  #130340 Hozzászólás

  Ericának

  gabi

  Nagyon aranyos vagy, köszi az infót!
  Érdekes hogy, mostanában nem hírdetik az irodák, de miért?
  Vagy csak az én figyelmemet kerülte el?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 25
Hozzászólás: Ki volt Kaprin ?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.