Kiadó albérletet keresek Pozsonyban

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Kiadó albérletet keresek Pozsonyban

 • Indította
  Témakör
 • #9040 Hozzászólás

  Angi1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Szeptembertõl kint fogok tanulni és kiadó albérletet keresek Pozsonyba 2 barátommal együtt.1,5 vagy 2 szobás lenne megfelelõ.elõre is köszönöm

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #123047 Hozzászólás

  nft

  Magyar buszok Pozsonyig – ötezer embert érint

  http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=238708&fr=rss

  #123046 Hozzászólás

  Angi1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nagyon

  köszönöm a segítséget…megnéztem azt a beszélgetést de abban reménykedtem hogy hátha van azóta vmi új fejlemény.Az ingatlanos albérletek tényleg nagyon drágák de azt nem tudom hogy ott szokás e újságokban hírdetni…még ezt szeretnénk megpróbálni…ha végképp nem jön össze akkor tényleg marad a magyar oldal…
  tényleg köszi a segítséget

  #123045 Hozzászólás

  nft

  Már van egy ilyen topik

  …az utazas.com-on. Az a lényege, nagyon drága ott az albérlet. Interneten úgy kereshetsz, ha http://www.google.sk -nál beírod, reality Bratislava keresés beállítása Szlovákiában. Az ingatlanos lapoknál a prenájom szót kell beállítani, ami bérbeadást jelent, a byty pedig lakást.
  Szerintem akkor jársz csak jól ha Magyarországon veszel ki albérletet, pl. Mosonmagyaróváron, és naponta átjársz valamivel. A szlovákok is ezt csinálják már, meg a románok is amazon az oldalon.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Kiadó albérletet keresek Pozsonyban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.