Kiadó balatonlellei 6 fõs apartmanok

Kezdőlap utazas.com Fórum Szállás Magyarországon Kiadó balatonlellei 6 fõs apartmanok

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #6829 Hozzászólás

  Balaton Travel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  A telken 8 db tágas, szépen berendezett apartman található, ebbõl 2 db 6 fõ elhelyezésére alkalmas. Az 1. apartman a földszinten van, míg a 6. apartman az emeleten. Berendezésük: amerikai típusú nappali kanapéval 2 fõ részére, kábel-TV, konyhasarok (hûtõ, kávéfõzõ, mikro, 2 lapos elektromos tûzhely, krómozott edények), 2 db kétágyas hálószoba franciaággyal, zuhanyzós fürdõ WC-vel. Az apartmanhoz terasz tartozik kerti bútorral, napernyõvel. Az apartman elõ,- és utószezoni heti ára: 108.920,-Ft, fõszezoni ára: 153.160,- Ft. Nagyobb baráti társaságok számára rendkívül ideális, mert több apartman bérlésére is van lehetõség. Parkolni a zárt udvarban lehet. A szállásadó egy külön apartmanban lakik. Kutya megengedett. Min. tartózkodási idõ fõszezonban: 7 éjszaka. ÜDÜLÉSI CSEKKET ÉS A VITAMIN EGÉSZSÉGPÉNZTÁR UTALVÁNYAIT ELFOGADJUK!
  Tekintse meg honlapunkon további ajánlatunkat is, ahol minden szálláshelyrõl belsõ fotókat is talál és a foglaltsági kalendáriumon ellenõrizheti, hogy az Ön által kiválasztott ház szabad-e még: http://www.balatontravel.hu

Hozzászólás: Kiadó balatonlellei 6 fõs apartmanok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.