Kína

 • Indította
  Témakör
 • #34487 Hozzászólás

  Augusztus végén, egyéni szervezéssel Kína és Tibet a cél. A látnivalók és a jövés-menés fontosabb, mint a hotelek csillagszáma. Ehhez, ill. addig is közelebbi, 1-2 hetes utakhoz keresek korombeli,lehetõleg 50 körüli lányokat-fiúkat.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #349212 Hozzászólás

  liptay

  szivesen társulnék, októberi indulás lenne ideálin nekem T:20/2521941

  #349211 Hozzászólás

  mennék én is

  Még jó, hogy nem csak a 20 éveseké a világ. 57 éves vagyok és régi vágyam Kína. Ha lehetne többet megtudni az útról, útvonal terv, költségek,stb. üdvözlettel

  #349210 Hozzászólás

  fellegi peter
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  mennék! ?.

  Ha valami bõvebbet, és az anyagiak nagyságrendjét is megjelölnéd, akkor egy 52 éves nõ és egy 62 éves pasi szivesen elgondolkodna azon, hogy mennyi idõt kéne eltölteni Kinába. Ha érdemes akkor kérlek válaszolj!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Kína
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.