Kinaban elo magyarokat keresek

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Kinaban elo magyarokat keresek

 • Ennek a témakörnek tartalma 16 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  cia 6 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #42558 Hozzászólás

  Barnabas1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Munkambol kifolyolag Kinaba kell koltoznom,azon belul GuangZhou-ba a kovetkezo min. 2 evre.Szeretnem felvenni a kapcsolatot kint elo magyarokkal akik mart jartasok a helyi szokasokban es ismerik a varost is,ill. szivesen latnak el tanacsokkal.Koszonom elore.

16 hozzászólás megtekintése - 1-16 / 16
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #404014 Hozzászólás

  cia

  pszicho

  Bárcsak lottóznék… talált-süllyedt. Elsõ vonaglás. Még mindig nem érti a nyomorult, hogy “benoe” csak a saját fejében létezik. De azért elsõ dolga ébredés után a vacak számítógépéhez vezet, hogy idetrollkodjon valamit.

  Amíg az a pár ember, aki még ide jár (de minek) tûri ezt a beteg szerencsétlent, mi már úton vagyunk, hogy kényszerzubbonyban vigyük el (és még úgy jár jobban). Türelem…

  #404013 Hozzászólás

  icemann2

  hey benoe

  ha nem te vagy barczy zsolt mit foglalkozol avval a fasz kgbputyinmindenmasikkal? mar kezd az a benyomasom lenni benoe hogy te vagy egy gerinctelen skizofren fereg akinek 15-20 kulonbozo email cime es weboldala van de sosem meri vallalni a felelosseget az irasaiert a valodi neve alatt. Te sosem valasztasz olyan topikot ahol email cim is kell a beirashoz. ez is a jellemedre utal. ne vard el masoktol hogy email cimmel irjanak ha te sem avval csinalod beteges kis jatekaidat

  #404012 Hozzászólás

  cia

  putyinka

  Ha valaki itt égeti magát, mint mentálisan visszamaradt “fasz”, az az az ember, aki putyin (meg elõtte kgb, meg még ezer más) néven írt. Ugyanis a cia nick-rõl én írtam, és bizony én nem “bárczy zsolt” vagyok, sem nem “benoe”. Na most fog teljesen beleõrülni a nyomorult a találgatásba… hadd tegye. Már ráállítottunk valakit, pontosan tudjuk mi az igazi neve és hol él, és hamarosan megfelelõ kezek között lesz.

  Az utazas.com többi, normális, nem-troll, nem-benõzõ író-olvasója kezdhet örülni, hamarosan lekapcsoljuk az ürgét. De addig még vonaglik majd itt párat, mindenki mögött “benoe”-t fog sejteni ez a lelki roncs. Tûrjétek…

  #404011 Hozzászólás

  Gabor

  Barnabas

  En is irtam neked emailt.

  #404010 Hozzászólás

  kgb

  megamind?

  úgy néz ki, mega… :-)

  nagyon fosik a gyerek, hajrá benoe… megcsíped hamarosan, drukkolunk neked.

  #404009 Hozzászólás

  putyin

  hahahaha

  hogy te milyen szomorú mentálisan visszamardt fasz vagy benoe.
  ha nem szólaltál volna meg cia alatt senkinek föl sem tünt volna hogy te vagy bárczy zsolt.

  #404008 Hozzászólás

  cia

  találva :-)

  Na, megvagy, kisöcsi. Ne jelentkezz a KGB-be mert gyenge vagy. Ebbõl a fenti bejegyzésbõl egyértelmûsítetted, hogy ki vagy TE. További jó trollkodást, de ezt elmentettük, és ez alapján már megtalálunk a valós életben is. Hamarosan kopogtatni fogunk, erre készülj föl.

  Csak egy olyan Kantonban élõ magyar van még ugyanis, aki ismeri azt az oldalt, amibõl másoltál, és ez az egy ember közismert arról, hogy éjjel-nappal a számítógép elõtt ül és kémkedik, és magáról nem tart fenn a neten publikus adatokat. Végre a megfelelõ helyre került a célkereszt, most már csak a ravaszt kell meghúzni. Nyugi, meghúzunk, ravaszkám.

  “Sötétben bujkáló ellenforradalmár, reszkess!” Hát további jó reszketést, te féreg.

  #404007 Hozzászólás

  kgb

  tálalva

  Bárczy Zsolt

  Sex:MaleRelationship Status:MarriedHometown/Country:BudapestWhere are you now (city)?GenevaDistrict (in Guangzhou)PanyuJob:StrategistI’m looking for…Friends, Networking, Business Partners, Language ExchangeAbout Me:Living in China since 1992, in Guangzhou since 1997, married to a Cantonese girl. Advising entrepreneurs on strategy China-wide via Hong Kong and Europe

  Takács László

  I was born in the middle of the past century in Hungary. I lived my formative years in the town of Sopron, less than 50 miles from Vienna, and 10 miles East of the then rust-free iron curtain. Sopron is a lovely old town, dating back 2000 years when it was the Roman city of Scarbantia. We lived in the inner city, formerly surrounded by a protective wall, where most buildings are 200-500 years old, the oldest still standing is over 800. Sopron, then a city of 40,000, had nine high schools, two colleges, and a very busy student life; it was a great place for a teenager. I spent a lot of time with my friends, loved photography, and riding my bike.

  #404006 Hozzászólás

  Benoe

  Itt vagyok!

  Na mi kéne?

  #404005 Hozzászólás

  Tapasztalt

  benoe

  Az azsianet.com-ot beírtam a címsorba és megnyomtam az entert. Megnéztem. Egy kollekció, a javát még sosem láttam. Én nem találtam Benoe-t sehol.

  A benoe-t is meggugliztam, az egy érdekes madár, de nem értem, hogy hogyan jön ide.

  Horgász, az oldal valóban a rendesebbek közül valókat gyûjtötte össze, de semmi impresszum, tehát nem lehet tudni ki csinálja…

  #404004 Hozzászólás

  Kérdõjel

  Azsianet

  Az azsianet Benoe oldala? Hol van Benoe?

  #404003 Hozzászólás

  Horgász

  ez nem répa

  azsianet.com… ott ha jól tudom csak válogatás után lehet bekerülni, tehát ki vannak szûrve a trollok. A fickó már nagyon régóta Ázsiában él valahol, rutinos.

  #404002 Hozzászólás

  Gergõ

  Kínába

  Csak a szemetje megy, nem igaz? Sok börtöntöltelék megy oda, úgy tudom. Ez a Tim Gershner vagy micsoda is egy ronda fõemlõs, állítólag ott tanult (ki engedte be?), aztán most odadugja a ronda pofáját más országokba mint nagyokos. A magyarok közül is gondolom az megy oda, aki máshova nem jó…

  #404001 Hozzászólás

  Tapasztalt

  Tisztelet a kivételnek

  Nagyon ovatosan nehogy átrépázzanak valamivel,sajnos ilyenek vagyunk.

  #404000 Hozzászólás

  Horgász

  link

  azsianet.com?

  #403999 Hozzászólás

  kbalazs

  irtam

  egy emailt

16 hozzászólás megtekintése - 1-16 / 16
Hozzászólás: Kinaban elo magyarokat keresek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.