Királynõk 2008

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Királynõk 2008

 • Indította
  Témakör
 • #22381 Hozzászólás

  Nekem egy kicsit furcsa, hogy az RTL Klub rangsorolta a világversenyeket, mert az elsõ hely a Miss World Hungary (“A Királynõ”), a második a Miss Universe H., és a harmadik a Miss Earth H. A Miss World és a Miss Universe a két legnagyobb szépségverseny a világon, rangsorolást még nem hallottam ezidáig. Akkor a másik két hölgy nem királynõ, csak udvarhölgy? Sztem õk is királynõk. Kinek mi a véleménye?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #239601 Hozzászólás

  Én inkább

  nézek egy természetfilmet,mint a nylonfejû hülyék vinnyogását+a rajtuk levõ 60 kiló csirízt.Az a baj,hogy ha tetszik ha nem ezeket mutogatják,meg a reklámokat szellemi környezetszennyezést okozva velük.Ebben a Gyõzike viszi a pálmát.(az agressziósagyú mesékrõl,meg a filmekrõl már nem is szólok,de hát azárt van a DVD lejátszó:o))

  #239600 Hozzászólás

  igaz

  ja,nem beszélve arról,h az “udvarhölgyek” gyakran szebbek a kirélynönél is

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Királynõk 2008
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.