Kirándulásokhoz kocsi és esetleg utitárs

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Kirándulásokhoz kocsi és esetleg utitárs

 • Indította
  Témakör
 • #40480 Hozzászólás

  Gábor57
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ha valakit érdekel kirándulásokra és egyéb utakra vállalom a sofõr szerepét. Igaz csak egy kombi kocsim van de rajtam kívûl még 4 fõ elfér. Az ár megegyezés szerint vagy ha másképp nem megy akkor 30-35ft/km áron attól függõen hova és mennyi csomaggal. Ha jó a kirándulás én is résztvennék benne ha nem zavarok.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #370915 Hozzászólás

  stripi

  ne legyé má iq

  azt írod, hogy 300 km nél 4-5 órát spórolsz.,.. normális vagy ??? mennyi idõ alatt akarod megtenni az utat ?

  autóval mennyi idõ 300 km ???? IQQQQQQQQQQQQQ….

  #370914 Hozzászólás

  vk

  elõzõre válasz

  Nem úgy lett írva hogy 300km 4-5 óra hanem ennyivel rövidebb az útazás ideje mint busszal vagy vonattal. Olvass figyelmesebben hiszen kocsival 300km kb jó esetben 3 óra míg ugyanez vonattal átszállással pl Székesfehérvár-Tokaj ami 305 km 4 óra ic vel és 3300ft. Tehát nem értem mi a gondod vagy nem vagy jó matekból?

  #370913 Hozzászólás

  strip

  egy érd…

  300 km t 4-5 óra alatt rosszabb esetben is meg lehet tenni :).. spórolni ennyit max ha kerékpárhoz hasonlítod.. :)

  #370912 Hozzászólás

  egy érdeklõdõ

  ok

  Szerintem is nagyon jó az ötlet mert egyrészt kényelmesebb és ott álunk meg ahol nekünk tetszik és nem függünk a vonat illetve a buszok menetrendjétõl. Na meg olcsóbban is jön ki négy személynek az út ha elosztjuk. És még egy lényeges dolog hogy 4-5 órát is megspórolhatunk egy kb 300km es úton.

  #370911 Hozzászólás

  lany

  :)

  az otlet hatarozottan jo, es roppantul sajnalom, hogy en most nem tudok elni vele. De reklamozni fogom, no meg ami kesik nem mulik:)
  Minden Jot!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Kirándulásokhoz kocsi és esetleg utitárs
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.