Kirándulásokhoz kocsi és esetleg utitárs

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Kirándulásokhoz kocsi és esetleg utitárs

 • Ennek a témakörnek tartalma 7 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Japan auto 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #14055 Hozzászólás

  Gábor57
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ha valakit érdekel kirándulásokra és egyéb utakra vállalom a sofõr szerepét. Igaz csak egy kombi kocsim van de rajtam kívûl még 4 fõ elfér. Az ár megegyezés szerint vagy ha másképp nem megy akkor 30-35ft/km áron attól függõen hova és mennyi csomaggal. Ha jó a kirándulás én is résztvennék benne ha nem zavarok.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #151464 Hozzászólás

  Japan auto

  Szerelonek

  Talan autot kellene venni, nem pedig ‘”+! roncsot. A “draga” japanokhoz 5-10 a vezermuszij (nemelyik tipushoz a gyari, de inkabb csak gyari minosegu). Toyota Celicahoz 25k a komplett(!) lanc szett. De ezt ugye nem is 60k – es nem 50k – kilometerenkent kell cserelni. Olaj az annyi amilyet akarsz, egy jobb autohoz 10k realis. De a Hondam ment 1.500/4L Tesco olajjal is 60k -t. Olajszuro 1k, utangyartott fek 4k (barmihez). Mi van meg kopo fogyo alkatresz? Gombcsuklok, szilentek 2-4k/db, de szinten ritkabbak a cserek. Ne a markaszervizes, levevos arakat szamold legy szives. Pont e koltseg miatt az eletben nem fogok uj kocsit venni. Mert vagy markaszerviz, vagy ugrik a garancia. Akkor meg inkabb veszek hasznalt autot, mert a markaszerviz tolem ehen halat.

  #151463 Hozzászólás

  Szerelõ

  a cserék nem olcsók

  Olajcsere szûrõ csere 10 ezer km után 10000ft kb vezérmûszíj 50 ezer km után csere 60000ft kb Fékbetétek fékpofák esetleg féktárcsa csere ezek is kb 130000 be bent van. Szóval nem olcsó a fenntartás sem

  #151462 Hozzászólás

  kk

  Zivos

  Hi! Az eredetit nem én irtam
  25 be már tényleg bent van, egyébként én sem szoktam számolni. általában csak a benzinpénzt osztjuk…
  azért az nem mindegy hogy parkolsz, vagy mész vele, mert 5 éves kocsinál ha van bent 300000 ezer km, nem ugyanannyit adsz, mintha 50 ezer lenne bent.
  Az enyém fél éves és 49 ezer van bent, szoval jol amortizálom.
  udv

  #151461 Hozzászólás

  Zivos

  Igen

  En is be tudom bizonyitani – mint sok vallalat, vallalkozo teszi – a 100 FT -os kilometert is. Maradjunk a realitasoknal: 323F Mazda nekem max 25 -be van, mindez ugy, hogy cseppet sem kimelem: 160 -as utazo, stb … Ebbe minden kopo, fogyo alkatresz is belefer. Biztositas, ertekvesztes? Akkor is van, ha parkolsz. Es meg nem is azt irtam, hogy tulzott az ar … Csak azt, hogy dontsd el, meg ne gyere hatulrol. Voltam mar innen is kirandulni, ugy hogy csak a benzint feleztuk. Raadasul akkori szlovak aron (160 Ft). Kocsi hasznalatot, kopast, egyeb aprosagokat nem szamoltam. En mentem erte Erdre (+60-80 km), es ezt is feleztem. De ez “kirandulotars” volt.

  #151460 Hozzászólás

  KK

  zivos

  Azért érdekelne hogy hozod ki egy nagyobb kocsinál? Nekem corsam van, de abbol is csak 20 bol jönne ki. Gondolom sok mindent nem számitottál bele.. Nem csak a benzint kell beleszámolni..idõvel gumi csere, olaj, szürök, fékbetétek.. stb.. ezt mind kellene, mert valakinek ezt is meg kell fizetni.., na persze ebben meg az ertekvesztes sincs bent, mivel minél több km van a kocsidban, annál kevesebbért tudod majd eladni.. Persze ha helyetted mindezt megfizeti valaki, akkor ki lehet hozni 20 bol km ként.

  #151459 Hozzászólás

  Zivos

  Na

  Meg a magyar reszben elment, de erdekes modon itt is lett egy erdeklodo. Meg azt sem mondanam, hogy sok az ar, de azert ki lehet hozni – nagyobb kocsinal – 20-25 forintbol. Ha mar “kirandulotars”, akkor nalam meg az X fele osztas is beleferne, nem a + 5-10 forint. Ha viszont uzlet, akkor azt ird, es ne hatulrol gyere – foleg – az “erdeklodokkel”.

  #151458 Hozzászólás

  nik

  érdekel

  Engem érdekelni fog a dolog de még nincs konkrét célom de amint lesz jelentkezek. Úgy gondolom ilyen dolgot érdemes kihasznélni ha valaki elvisz én nem is drága az utiköltség.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Kirándulásokhoz kocsi és esetleg utitárs
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.