Kirándulásokhoz kocsi

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Kirándulásokhoz kocsi

 • Ennek a témakörnek tartalma 11 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Peti 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #27064 Hozzászólás

  Gábor57
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ha valakit érdekel kirándulásokra és egyéb utakra vállalom a sofõr szerepét. Igaz csak egy kombi kocsim van de rajtam kívûl még 4 fõ elfér. Az ár megegyezés szerint vagy ha másképp nem megy akkor 30-35ft/km áron attól függõen hova és mennyi csomaggal. Ha jó a kirándulás én is résztvennék benne ha nem zavarok.

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #310813 Hozzászólás

  Peti

  ejnye!

  Miért kell bántani azt, aki megpróbál valamiben segiteni? Ha nem megfelelõ az ajánlat, az ne vegye igénybe? Egyébként az autózás nem csak benzinárnál kezdõdik!

  #310812 Hozzászólás

  krisz

  érdekel

  Engem majd érdekelni fog mert utána számoltam és valóban jól jönnénk ki ebbõl persze csak ha négyen megyünk. Igy kicsit kevesebbõl jön ki mint a vonat de közel annyiból. Majd e mailbe megírom a részleteket.
  A kételkedõknek pedig üzenem használjátok ki

  #310811 Hozzászólás

  gepesz

  no, azert 12,5 litert se iszik meg orszaguton egy 2k-s

  mellesleg ha tenyleg komoly tavokat akarsz lenyomni vele, itt az ideje elgazositani. 130 Ft egy liter gaz, es csak 20%-os tulfogyasztas van belole. Egy 100e HUF-os gazszett 10e km-en behozza az arat.

  #310810 Hozzászólás

  Gábor

  na számolj

  Ha jól utána számolsz én ezen semmit nem keresek ez az összeg csupán a benzinár és a kocsi karbantartási költségét fedezi. Nekem csupán annyi hasznom van hogy én is elutazok mert egyébként is szeretek utazni és akkor már miért menjek egyedül ha éppen mások is mennek. Igaz hogy nekem ez ingyenes utazás leszámítva hogy én vezetek. Úgyhogy bocs de nem 4l – t fogyaszt egy 2000cmm es kocsi. Úgye ezzel is tisztába vagy.

  #310809 Hozzászólás

  ezjó

  balf@sznak

  gábor fiam, ritka nagy balfasz vagy. Ez még nem baj, de mást is annak nézel.
  Ha nem nézzük az APEH, TB, vállalkozói engedély részét, akkor is ki ülne be egy vadidegen mellé (aki mellesleg a kiránduláson is részt venne) akinek van egy KOMBI-ja.
  Ennyit tudtál kiötölni, mint vállalkozó?
  Egyébként az ötletet már elcsórták elõled. Úgy hívják, hogy TAXI.

  #310808 Hozzászólás

  fizetett provokator

  az igazsaghoz tartozik,

  hogy 50-60e HUF-ert vehettek mukodokepes zsigulit egy-ket honap muszakival. Meg kell beszelni a tulajjal, hogy nem veszitek a nevetekre, csak irjatok egy kolcsonadasi szerzodest, es jaruljon hozza a kulfoldre vitelehez, aztan ugyis kidobjatok a bontoba.

  #310807 Hozzászólás

  kiváncsi

  szerintem megéri

  Jó az ötlet mert kényelmesebb és ott álunk meg ahol nekünk tetszik és nem függünk a menetrendektõl és a számításaim szerint meg olcsóbban is jön ki négy személynek

  #310806 Hozzászólás

  Gábor

  válasz

  A benzin elvileg benne van de változhat fõleg ilyen hosszú úton mivel mindenhol másak a benzinárak. De az útat mindig oda-vissza kell rendezni. De ha nem túl hosszú idõt töltenétek ott és szállás is megoldható akkor visszaút velem rendben.

  #310805 Hozzászólás

  szsz

  Nem drága?

  Én a Balti államokon keresztül mennék Helsinkibe. Az oda-vissza kb. 5000 km. Ha beszorzom a 35 Ft/km az 175eFT lenne gondolom a benzin nélkül. Az elég borsosnak tûnik, még akkor is, ha 4 felé osztom. A benzin egyébként benne van ebben az összegben?

  #310804 Hozzászólás

  Gábor

  Nem 30 km

  Hosszabb útra gondoltam túrára kirándulásra. Szentendrére ott a HÉV

  #310803 Hozzászólás

  bkv

  nos

  én peströl mennék szentenrére az kb oda vissza 30km tehát 1050ft négyen vagyunk fejenként 262ft he hehe gyere

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Kirándulásokhoz kocsi
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.