kis utazások az egykori vörös világban

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső kis utazások az egykori vörös világban

 • Indította
  Témakör
 • #35070 Hozzászólás

  preatorian

  Ave mindenkinek, a barátom és én 30-as vidám fickók vagyunk, szeretnénk apróbb utazásokhoz találni 2 csajt akik még romantikusnak vélik a keleti blokk országait is, egy-egy hosszú hétvége erejéig (Erdély, Szlovákia, Cseho., Ukrajna, stb.. )

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 45
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #351119 Hozzászólás

  miriam

  ejhaj

  hu de felemelo ez az oldal. annyira izgi, hogy az csak na. a szutyok relativ fogalmairol ertekezve nekem az a velemenyem hogy…. á, majd legkozelebb.

  #351118 Hozzászólás

  Arpi

  Yeah!:)

  Koszonom Barbi!:))
  Ilyen jol reg rohogtem!:)) MEG MEG MEG!:)
  Asszem a legtobb ember eleg felnott ahhoz, hogy eldontse, hogy elmegy-e egy ilyen szutyok orszagba mint Albania, vagy nem. Ha elment, akkor utanna majd vagy visszavagyik vagy ugy dont, hogy soha tobbe ide vissza. En a magam reszerol mennek:), es tuti, hogy nem bannam meg!
  Gugyogj meg egy picit edes!:))

  #351117 Hozzászólás

  Barbi

  Pretoria!

  Szerintem inkább az a “szutyok” aki szutyokba vágyik tehát te magad vagy!!!

  #351116 Hozzászólás

  Zlata

  Eredeti téma

  Hu, nagyon meglepodtem, hogy nem kaptak az otleteden. Pedig annyi szép látnivalo van ezeken a helyeken is.Szolj, ha terveztek egy vajdaságit, vagy egy Erdélyit. Szlovákia régi magyar várait is érdemes lenne egyszer..

  #351115 Hozzászólás

  preatorian

  nem lesz az se jó..

  neki Tibor, mert ott is meg kell mosni gyümölcsöt a vizekrõl nem is beszélve – csak azt nem értem mibõl gondolja a kis szutyok, hogy egy boszniai hegyipatak nem tiszta… csak örülhetünk, hogy kiszál(l)t és nem az õ beírása zárja le ezt a topicot :))

  #351114 Hozzászólás

  tibor

  Singapore

  Barbi! Igazad van, Albániában elég büdös a pálinka, bár a vizek tiszták és a halak vidáman élnek benne, de a higiénia az tényleg nem a legnagyobb. Menj Szingapúrba, ahol még a fákat is kivágták, mert mindenféle szemetet hullajtanak: levelet, virágot. Persze oda is vigyél Brefet, meg Lifebuoyt meg vízfertõtlenítõt, hadd pusztuljon az immunrendszered. Amúgy a szövege meg a helyesírása alapján Barbink tényleg libuskának tûnik.

  #351113 Hozzászólás

  csak én

  Nem lehet, hogy

  Barbi inkabb élve eszi a halakat? A döglött tényleg olyan snassz…

  #351112 Hozzászólás

  Barbi

  Részemrõl igazán mindeggy!

  Tölem mehettek a koszba mocsokba nekem elég az ami itthon van belõle és nem még akarom tetézni is!!!Csak éppen nem kellene másokat is behúzni a hülyeségbe meg a bizonytalanba!!!Menjetek csak!!!Én kiszáltam!

  #351111 Hozzászólás

  preatorian

  remélem..

  ez a bárbi csak provokátor és nem egy üresfejû liba aki apuci pc-jén játszik… és aminek látszik

  egyébként kíváncsi lennék a te utazási tapasztalataidra kedves bárbi, mielõtt még leprimitíveznélek, egyenlõre csak a nagy negatív megjegyzéseket látok tõled üres frázisokkal…

  #351110 Hozzászólás

  gino

  barbi

  ne jatszd itt a tiszta holgyet….tudom te whiskyn notel fel, meg 500 millios villaban.. IQ? merre mesz nyaralni? Bibione lesz az uticel? Figyelj ott ehetsz olasz pizzat a “baratoddal”.

  #351109 Hozzászólás

  Barbi

  Persze tudom!

  Van akinek a döglötthal is jól esik a mocskos vízbõl koszos körülmény között jó büdös pálinkával! Iszonyat!!! :o

  #351108 Hozzászólás

  preatorian

  az a jó…

  hogy abszolút nem vagyunk egyformák, de a bárbi hozzászólása valóban fölösleges, ha vki albániába akar menni az nem fog megtántorodni olyan szakértõi megjegyzéstõl, hogy “szegény és koszos… azt hallotam, hogy veszélyes… ill. ott akármi is lehet”

  egyetértek gino mesterrel, nem az a nagy fíling, hogy légkondis turistabusszal arénázik az ember és egy fölemelt esernyõt követ birkamódra – persze nem vagyunk egyformák..

  a balkánnal kapcsolatban meg van egy elég pozitív élményem, 1999-ben voltam boszniában, turista alig lézengett, tele volt sarajevo töltényhüvelyekbõl készített souvenirrel és 6 óránként üvöltött a müezzin, jártam tuzlában is egy olyan étteremben amelyhez földút vezetett fel és egy patak partján volt, a patakot kiszélesítették és pisztrángok úszkáltak benne, a tulaj odament kifogott egy párat és azt szolgálta fel jó kis szerb szilvapálinkával – mit ne mondjak, nem a marriott étterme volt, de piszkos jól éreztem magam

  #351107 Hozzászólás

  gino

  barbi

  szerinted magyarorszag nem szegeny orszag? mondjuk nem koszos talan ennyiben jobb. de eltudod kepzelni milyen szep albaniaban a taj? a tenger, a halpiac, a novenyzet stb..egy ures kis fruska lehetsz akinek minden vagya hogy amerikaban “dolgozhasson”.(tudod hol)
  tudod azert jut embereknek ilyen az eszebe hogy ilyen helyekre utazzon, mert eleguk van a globalizaciobol es pl eredeti kajakat akarnak enni…es nem a pizza hutban vagy a Mc donald’s-ban stb…erted? Miert lenne veszelyes? egyaltalan nem. a magadfajtak meg tevhittben vannak azt hiszik hogy a te jobb esetben magaddal vitt 400 USD kell? ezek az orszagok is atalakulnak stb..ha te igy gondolkodsz akkor szerinted egy angol vagy skandinav orszag allampolgara mit gondolnak a magyarokrol? tudod mennyi naluk az atlagfizetes meg nalunk stb..akkor szerinted ok is ilyeneket irnak a topikjaikban otthon, hogy koszos szegeny magyarorszag nem megyek stb atvernek az etteremben, a taxiban, a magyarok nem beszelnek nyelveket,kicsi varosaik vannak…? lehet hogy van ilyen de az ertelmesebb ezeket eszre sem veszi hanem mast fog keresni magyarorszagban es ez a normalis! nagyon csunya dolog a szegenyebb rosszabb helyzetben levokbe taposni felfele meg nyalni es megalazkodni? szerinted ha te megismerkednel pl. egy olasszal akkor kit latna benned ha megtudna honnan vagy?
  gondolkozz el ezzen es ne is valaszolj es ne gyere vissza ebbe a topicba, mert ez nem a te helyed itt!
  VISZLAT!

  #351106 Hozzászólás

  tibor

  imádlak Barbi!

  Azt hiszem, Te nem egy szõke cukibaba vagy, hanem egy kipróbált világjáró, aki már rég el akart menni Albániába,
  de nem igazán mert. Most meg irigykedsz rám, mert én meg megyek.
  Vagy ha mégis cicababa vagy, akkor gyere velem, megmutatom, hogy nagyon szupi hely!

  #351105 Hozzászólás

  érdeklõdõ

  mi van barbibaba

  nem is értem, hogy kerültél egyáltalán ehhez a topichoz. A sznobok nézegessék inkább az utazási irodák szervezett útjait Floridába vagy a francia Riviérára. Szerintem kár volt megszólalnod.

  #351104 Hozzászólás

  Barbi

  Már ne is haragudj!

  Már ne is haragudj de ugy tudom albánia irtó szegény és koszos!Semmi higiénikus meg hallottam veszélyes is!Szerintem jobban járnál ha te se mennél ilyen hellyekre!Ott akármi is lehet!
  Nem is értem hogy jut eszébe valakinek ilyen országban elmenni rádásul még mást is belrángatni!Meg rendes rész nem jut az eszedbe???

  #351103 Hozzászólás

  tibor

  Hol van itt Albánia?

  Sziasztok!

  Albániára kerestem rá a helyi keresõvel, és kihozta ezt a topicot is. Én nem találtam itt utalást erre az országra, de talán a vörös miatt adta ki? De ha valaki jönni akar, akkor jöjjön velem. http://www.alban.hu

  #351102 Hozzászólás

  preatorian

  üdv mindenkinek

  megtörtént ez a kis tátrai kiruccanás – besztercebányán töltöttünk 1 napot 2-t pedig a tátrában, nevezetesen lomnicon, egy villa lomnicka nevezetû társasházban, amely puritán volt ugyan de eléggé élvezhetõ – besztercebányán volt egy kis zenés táncos eszméletvesztés, a tátrában viszont jót bóklásztunk gyalog/elektricskával ill. lanovkával… de nem is ez a legfontosabb, május végén mennénk horvátországban és erre az útra is van még szabad hely ;))

  #351101 Hozzászólás

  érdeklõdõ

  hoppla

  én egy érdeklõdõ vagyok. Jelenleg éppen érdeklõdöm a részletek után.

  #351100 Hozzászólás

  preatorian

  Az elsõ

  keleti kirándulás a Magas Tátra irányába azonnal indul, egyenlõre csak ketten megyünk a barátommal, de szerintem hibázni nem fogunk. Sajnálhatjátok :))

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 45
Hozzászólás: kis utazások az egykori vörös világban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.