Kistarcsán élni

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Kistarcsán élni

 • Indította
  Témakör
 • #23018 Hozzászólás

  Löffler György
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  EGY ISMERÖSÖM TANÁCSÁRA KISTARCSÁN KERESEK ÉPÍTÉSI TELKET. HOL MENNYIÉRT MILYET ÉRDEMES MEGVENNI ÉS JÓ E KISTARCSÁN ÉLNI.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #265712 Hozzászólás

  Látom nem igen jönnek a válaszok…

  így talán az enyém is segítségnek minõsül… Keresztanyámék éltek Kistarcsán jó pár évvel ezelõtt, mert a kórházban dolgoztak és ott ( Kistarcsán ) kapott szolgálati lakást. Annyit tudok, hogy amikor tudtak, azonnal elhúztak Gödöllõre lakni, mert a nagy forgalom miatt nem szerették Kistarcsát. Persze lehetnek csendesebb részei is, gondolom én. Egyébként szép, “már majdnem”‘ dimbes-dombos hely, ha nem adják drágán az ingatlant végül is szerintem nem ellenjavallt. Lehet hogy bemennék a helyedben az Önkormányzatra “szaglászni”, milyen a környék iparilag, van-e szemétlerakó, meg ilyenek. Másrészt ha BP-re kell bejárnod melózni, akkor a reggeli kétszer egy sávos közlekedés elég durva…

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Kistarcsán élni
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.