kivándorlás

 • Indította
  Témakör
 • #20150 Hozzászólás

  ki tud segíteni abban hogy gyerekeimmel eggyütt egy olyan országba költözhessek ahol ugyennyi munkáért tisztességes fizetés kapjak.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #208350 Hozzászólás

  András

  Most úgy érzed válaszoltál Papp Rozinak? Én nem tudok semmi okosat írni neki, tehát inkább az ö dolgában hallgatok!
  Ami érdekelne: jártál már Mexikóban? Tudod miért “csinálják a majmokat, mint a nyulak”? Javasolnám, elöbb tájékozódj és utána nyilvánits véleményt! De nem csak Mexikóban vannak ismeröseim, akik, ha kell dolgoznak és nem napi 8 órát, hanem 16 órát,( kb. 8-10 dollárért) ha van mit, stb., viszont van ismerösöm Kanadában, aki kis munka után örömmel adja be a segélykérelmét. Rozi! a kérdés, amit feltettél, már sokak fejében megfordult. Azt hiszem jó idöben jó helyen lenni egy nagy adag szerencsével. Valami ilyesmi receptet képzelek el.

  #208349 Hozzászólás

  Realitás ;))

  USA és állami hivatalos tanulmányok is ezt bizonyitják. Mexikoban ezt szintén jól tudják még a falukban is ahonnan áramlanak be. Nagy mexikoi nyomás van az amnesztiáért. Tapasztalat azt mutatja hogy utána azt jön a familia és a rokonság. Ezért is ellenzik az amnesztiát. Tökfej vendégmunkás programja inkáb ösztönzés a visszatelepitésre. A baj ott van hogy ez se úgy menne mint ahogy azt õ elképzelte és nem hisznek neki.

  Greene-nek az ilyesmi magas. Theoriái vannak, de szerencsére Amerika neki egy örök álom marad.

  #208348 Hozzászólás

  andras12
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Illegalisok!!

  Mar miert erne meg az illegalisok itteni tevekenysege az usanak???
  Ha nem fizet vazert nem eri meg!!
  Ha legalizaljak,akkor meg baszik dolgozni/mexikiak/csinaljak a majmokat mint a nyulak,sok kozepnyugati kisvaros budzsejet ok basztak szet,mert segiti oket a varos,mert csak egy ember dolgozik a csaladba.Sok az iskola problema veluk stb!!Egyertelmu az USA-nak csak a fejlett orszagokbol erkezok/magyarok/eri meg,mert a magyar nem acsingozik segelyre!!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: kivándorlás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.