Kivándorlás Manitoba-ba

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Kivándorlás Manitoba-ba

 • Indította
  Témakör
 • #20536 Hozzászólás

  Laca

  2004 májustól – Quebechez hasonlóan – Manitoba-nak is van saját bevándorlási programja. Lásd: http://www.gov.mb.ca

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #213634 Hozzászólás

  Canuck

  Laca

  Tudtommal a kulonbseg Quebec es a tobbi PNP kozott (a kivalasztas feltetelein kivul) az, hogy Quebecben elvileg nincs kvota de a tobbi tartomanynak eleg szuk kerete van (parszaz-parezer ember per ev). A masik az az hogy ha quebec-i uticelt akarsz beirni akkor eloszor a quebec-i felteleknek kell megfelelni. Az uj manitobai rendszerben nem latom ezeket az elemeket, de lehet hogy csak elkerulte a figyelmemet.

  #213633 Hozzászólás

  Laca

  Canuck-nak

  Igazad van, de eddig a provinciális bevándorlási programokat a CIC programjaihoz igazították, Quebec kivételével, legalábbis én úgy vettem észre. Most májustól manitoba ugyanolyan önálló bevándorlási programmal bír, mint Quebec, bár más feltételekkel. És ha megnézed a CIC honlapját, akoor azt írja, hogy ha Quebec-be, vagy Manitoba-ba akarsz menni, akkor velük vedd fel a kapcsolatot, eddig ezt csak Quebec-re írták.

  #213632 Hozzászólás

  Canuck

  Provinical Nominee Program

  Mas tartomanyoknak is van: http://www.cic.gc.ca/english/skilled/provnom/index.html
  Manitobaban eddig is volt, de most valtozott: http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/immigration/4_3.html

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Kivándorlás Manitoba-ba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.