KL-Szingapúr-Bangkok-Angkor

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső KL-Szingapúr-Bangkok-Angkor

 • Indította
  Témakör
 • #34473 Hozzászólás

  leny77
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Útitársakat keresnék a következõ útvonalra kb. 16-18 napra.

  Január 21-én indulnánk maláj légitársasággal Szingapúrba, de Kuala Lumpur-i átszállással, ahol egy-két napot el lehet tölteni. A lehetõség benne van a repjegyben, ami akciósan 103 ezer + illeték. Szingapúrból Air Asia fapadossal (mostani foglalással) illetékkel együtt 5500 Ft a repjegy Bangkokba egy irányba. A Bangkok Air nemzeti légitársaságnak van egy Discovery Pass nevû szolgáltatása: ha min. három útirányra veszünk jegyet, akkor a belföldi 50 USD, külföldi járat 80 USD + illetékek. Tehát ezzel Bangkokból el lehet jutni Siem Reapba (Angkorba). Vissza szintén repülõgép Bangkokba. Onnan busszal és komppal utaznánk Koh Samuira, állítólag kiváló néhány napos lazulásra. Koh Samuiból pedig a Discovery Pass harmadik kuponjával egyenes járattal repülõvel vissza Szingapúrba.

  A repjegyköltségek illetékekkel kb. 200 ezer forintba kerülnek. Akinek kedve támadna hozzá, a maláj repjegyet a napokban kellene foglalni, mert az akció csak 30-ig szól és nem maradt sok hely.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #349196 Hozzászólás

  erdeklodo

  most rohanok de

  engem erdekelne.
  legyszi hivj fel a reszletekkel 30 3650543

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: KL-Szingapúr-Bangkok-Angkor
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.