Klubbok,szorakozas valamint iskolaztatas Limaban

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Klubbok,szorakozas valamint iskolaztatas Limaban

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #24973 Hozzászólás

  krisztina7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok,
  Mire felfedeztem ezt a forumot,mar lassan indulok is vissza egy idore Magyarorszagra elso babazni,de jovore visszaterunk,mihelyt meglesz a magyar utlevel es a legkotelezobb vedooltasok a babynek.
  Oltasokkal kapcsolatban ,ber oteve jarom Perut,es rokonlatogatva sok-sok tajat en soha semmilyen vedooltast nem kaptam (dzsungelben nem jartam es nem is fogok),de vigyazni kell a higeniai tanacsokat szigoruan betartva,akkor nem lesz nagy baj.
  Azzal kapcsolatban kerdezlek benneteket,hogy ha van valaki aki szinten itt el Limaban,hova jartok el civilizalt klubba es sportolasra is gondolok.
  Ha valakinek ovis ,iskolas gyermeke van,hova ajanlod jaratni a gyermeked.A Maria Reinan(bar csaladi tradicio de mar 250 us $ havonta) az elsos unokaocsemek 38-can!!! vannak az osztalyba,ugyhogy nincs ido a gyermekre,kenytelenek lesznek kiveni ot.Azon kivul a gyereket csak kartyaval `adjak ki` sajat szulonek es nagyszulonek is,mivel nemreg gyermekrablas volt…Kerem tanacsotokat.

Hozzászólás: Klubbok,szorakozas valamint iskolaztatas Limaban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.