Kockafejû szemét, cinikus kanadai vízum ügyintézõk!

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Kockafejû szemét, cinikus kanadai vízum ügyintézõk!

 • Indította
  Témakör
 • #15638 Hozzászólás

  Bubuka

  Egy nagy darab szarnak néznek minden magyart a kanadai nagykövetségen aki vízumot szeretne kapni! Hol van az a nagy viszonosság amit még decemberben beigért a Martonyi???
  Büdös, sötét Balkáninak néznek ezek minket és sajnos tehetik is nyugodtan, retorzió nélkül. :(((
  Ezek még rosszabbak mint az USA követségen.
  Mi sem tudtuk kellöen meggyözni a tahó hivatalnokokat arról, hogy haza fogunk jönni a nyaralásból, – nem is kaptuk meg a kanadai vízumot. Egy éve tervezzük meglátogatni a barátainkat Kanadában, amibe most sikerült beleszarniuk. Mellékeltünk banki igazolást, kertes házról tulajdoni lapot, munkahelyi igazolást, meghivólevelet. Mégis mi a rohadt anyjukkal tudtuk volna jobban igazolni, hogy visszajövünk? Persze semmit sem adtak vissza csak az útleveleinket. Egy rohadt szemét dögök ezek – kiraboltak mint az állat, 400 CAD-ot vettek le rólunk a nagy szemét semmiért!
  Bocs, hogy ilyen indulatos voltam – de pofátlanság amit ezek csinálnak!

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #161577 Hozzászólás

  Bubuka

  Nem vagyunk egyenrangú felek!

  dentro, – szerintem aki el akar menni az el is fog, azokra kár alapozni a nyugdijasok eltartását. (Bürokratikus eszközökkel eddig sem lehetett megoldani az ilyesmit.)
  Nem értem, mégis miért lenne jó Magyarországnak, hogy állampolgárait egyoldalúan megalázó helyzetbe hozzák. (Ha a cigányok el akarnak menni miért kellene visszatartani õket? Legfeljebb így nem Kanada lesz az uticél.)

  A leggusztustalanabb dolog az egészben az eljárás kétszínû és megalázó volta! Amennyiben rég voltál levegõnek (jellemzõbben szardarabnak) nézve és van rá 70 ezer Ft-od nyugodtan megtapasztalhatod a cinikus lenézést azzal, hogy beadod a vízumkérelmed. Miért kell mindig eltûrnünk a másodrendûséget? Miért nem vezethetnénk be Kanadával és az USÁ-val szemben ugyanilyen eljárást? A nagy magyar nemzeti önbecsülés, öntudat idáig már nem mer elmenni? :(

  Sajnos Te vétlen áldozata lettél a dolognak, de ez még nem jelenti, hogy a magyar belépés igazságtalan szigorításával bárkinek jobb lenne. – Bocs, de miért lenne igazságtalanság a viszonosság? Csak ugyanolyan túrista szerettem volna lenni mint bármelyik amerikai állampolgár hazánkban!

  Remélem a következõ utad, bármi is az uticél, jobban sikerül. :) – Köszi dentro, (nem is rád vagyok dühös) DE ETTÕL MÉG AZ ÉVTIZEDEK ÓTA NEMLÁTOTT HAVEROMAT CSAK NEM TUDOM MEGLÁTODATNI! :(

  #161576 Hozzászólás

  Uncle

  Bubuka!

  Tényleg vicceltem! Láthattad a smilet a mondatom végén! Hidd el mi magyarok a kanadai ügyintézõk szemében mindegy szálig büdösparasztok vagyunk! Fel a fejjel és tégy rájuk nagy ívben!

  #161575 Hozzászólás

  Spy

  Te dentró!

  Te az õ szelüket fujod. Nem vagy te véletlenül egy kanadai kém? Vagy a követségükrõl egy kockafejû? Neeem? Biztos vagy benne?

  #161574 Hozzászólás

  dentro

  nem

  természetesen nem, de több ilyen szándákú magyar megy kanadába, mint ilyen szándákú kanadai ide. a vízum- és belépés szigorítása mindkét államnak érdeke, (ugye itthon meg fogy a dolgozó korosztály, aki eltartaná a nyugdíjasokat…), ezért érthetõ. Sajnos Te vétlen áldozata lettél a dolognak, de ez még nem jelenti, hogy a magyar belépés igazságtalan szigorításával bárkinek jobb lenne.
  Remélem a következõ utad, bármi is az uticél, jobban sikerül. :)

  #161573 Hozzászólás

  Bubuka

  Vízum!

  Uncle – látom rögtön megértetted miröl is van szó, ellenállhatatlan a humorod :(
  Újra – (neked is jogod van megválogatni, hogy beengeded-e azt, aki csönget a bejárati ajtódon, függetlenül attól, hogy valóban rosszban sántikál-e vagy sem. ugyhogy nyugi.) – Bocs, de bõven teljesítettük a kapupénzen kívül minden kivánalamt amit a tájékoztatóban közöltek, csak éppen sapka volt vagy nem volt rajtunk.
  Köszi Hard – igazad van!
  dentro – (Nem sok kanadai álma hogy illegálisan dolgozzon Mon, vagy hogy menekültstátuszt meg segélyt kérjen) – Szerinted minden magyar hátsó szándékkal megy Kanadába?

  #161572 Hozzászólás

  dentro

  Hard

  ???? Miért veszik el a repülõjegyár? Elég amatõr, aki megveszi a repjegyet, mielõtt vízumot kapna. Le kell foglaltatni a repjegyet, és idõben kell kezdeni intézni a vízumot.
  Miért hiszed hogy javítana a helyzeten, ha a magyarok elkezdenék a genyát játszani a Kanadaiakkal, “csakazertis”? Nem sok kanadai álma hogy illegálisan dolgozzon Mon, vagy hogy menekültstátuszt meg segélyt kérjen, úgy tudom. Szólj, ha nem így lenne.

  #161571 Hozzászólás

  Hard

  Rendben, okés.

  Ha csak kevés kanadai mozdul rá M.o.-ra, azt a keveset kell elhajtani! Aztán miután kivágták a repjegyük árát az ablakon,tegyék szóvá,panaszolják el otthon!
  A kibaszás társasjáték!

  #161570 Hozzászólás

  Ja

  Igaz biza

  Csakhogy a tetves kanadaiak nem akarnak akkora vehemenciaval nyomulni kis orszagunkba, mint mi az o nagy orszagukba. Amugy magunk jattszottuk el a bizalmat, ami meg volt nekunk szavazva.

  Eljen a lundgro drum. vagy mi a szosz, a romapart.

  #161569 Hozzászólás

  miért tünt el a beírásom

  újra

  neked is jogod van megválogatni, hogy beengeded-e azt, aki csönget a bejárati ajtódon, függetlenül attól, hogy valóban rosszban sántikál-e vagy sem. ugyhogy nyugi.

  #161568 Hozzászólás

  Hard

  Igazad van, Bubuka!

  Jogosan vagy kiakadva, ugyanezt kéne csinálni nekünk is a tetves kanadaiakkal ! Öntse el õket a Niagara !!!

  #161567 Hozzászólás

  Uncle

  bubuka

  Talán nem trakktorral kellett volna menni a követségre, és ha már azzal mentél legalább az ekét lecsatolhattad volna. Akkor nem néztek volna büdösparasztnak :)

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Kockafejû szemét, cinikus kanadai vízum ügyintézõk!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.




Hozzászólások lezárva.