kölcsönzés

 • Indította
  Témakör
 • #43379 Hozzászólás

  berger7722

  Sziasztok!

  Tud valaki olyan helyet ahol beülõt és esetleg kletter felszerelést lehet bérelni. Én nem hiszem hogy van ilyen, de ha igen akkor megköszönöm a információt. Az egyik barátom kedvet érez iránta,de amíg nem próbálta nem fektetne bele erõsebb anyagiakat. Bár lehet mégis az lesz a vége.

  Kösz

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #415646 Hozzászólás

  berger7722

  Köszönöm

  a nevükben is, utánnanézünk az említetteknek.

  #415645 Hozzászólás

  szalac

  Hegyisport

  Hegyisport bolt, a Ráday utcában. Olyan 2000-2500 ft/hét + 10e ft kaució.Sajnos csak 3-4 drb van(mármint kletter-szet)ezért idõben érdemes mozdulni.:-)üdv Laci

  #415644 Hozzászólás

  Tanácsos

  Ez jó!

  Szerintem a legtutibb: Excelsior, 11.ker., Bartók Béla út 19., a Nevada sörözõ melletti utcában. Viszont itt csak csütörtökönként, 20.30 után lehet bérelni.

  #415643 Hozzászólás

  julesblaidd

  Mászóklubbok

  A hegymászó egyesületeknél némi anyagi juttatás fejében lehet kölcsönözni. Vaaaagy szerintem lehet a Mountex-ben és a Tengerszemben is.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: kölcsönzés
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.