Köln környéke

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Köln környéke

 • Indította
  Témakör
 • #12892 Hozzászólás

  baka

  megy valaki Kölnbe vagy a környékére mostanában autóval? Mondjuk néhány héten belül. Szívesen betársulnék, hogy olcsóbb legyen az utazás, mert iszonyatosak mind a busz, vonat, repjegyárak.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #146643 Hozzászólás

  Csöves

  Ági

  Leszálsz a repcsirõl, busszal 5 euroért betudsz menni a kölni dómhoz. (ott van a hauptbahnhofnál a végállomása)
  Ha a Dóm környékét, plusz a régi városrészt bekelandoztad, akkor pont térdig fog kopni a lábad :) Persze ezzel csak azt akarom mondani, hogy két nap nem elég semmire sem, illetve a Dóm közvetlen környékére, a régi városrészre talán igen, ha jól bírod a talpalást.

  #146642 Hozzászólás

  Bence

  Bakának

  Egyszer probaltam akkor en miattam hiusult meg a dolog. Szerintem nem zsakbamacska, de mindenesetre dragabb mintha kiallnal az ut szelere egy kolaval, viszont biztosabb!

  #146641 Hozzászólás

  baka

  Bencének

  én kb 2-3 hét múlva, nincs még pontos idõpont. Néhány napig lennék kint, aztán vissza. Ha esetleg valami alakul, akkor egyeztethetnénk. A kenguru.hu jó, tapasztalat van róla, hogy mennyire megbízhatóak az autósok, akiket kiközvetítenek, ill. nem úgy van, mint az albérlet-közvetítõkkel, hogy már nem aktuális a cím, amiket odaadnak?

  #146640 Hozzászólás

  Ági

  Csövesnek

  Szia,
  ha már ott élsz, tudnál valami tippet adni, mit érdemes Kölnben és környékén megnézni két nap alatt? Mi is Germanwingssel megyünk, az igazi uticél Amszterdam, de visszafelé két napot eltöltenénk Kölnben is…

  #146639 Hozzászólás

  Csöves

  itt dolgozom

  Sziasztok, én itt dolgozom, és a germanwingssel járok.
  Kéthetente van crazy night, és akkor egy odavissza jegyet megcsiphetsz 50 euro korul. Iratkozz fel a honlapjukon a hirlevélre, és akkor az elõzõ napon kapsz értesítést, hogy mikor lesz olcsó repjegy.

  #146638 Hozzászólás

  Bence

  segitség

  Kenguru.hu
  Mikor mész Kölnbe? Én is odatartok egy két három hét mulva.

  Bence

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Köln környéke
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.