kommentár nélkül

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem kommentár nélkül

 • Ennek a témakörnek tartalma 6 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Lauder 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #23301 Hozzászólás

  and

  “Meggyaláztak egy Piéta-szobrot Budapesten

  Budapest, 2004. február 5. (MTI) – Meggyalázták a pesthidegkúti Sarlós Boldogasszony-templommal szemben álló Piéta-szobrot és kidöntöttek egy ottani keresztet csütörtökre virradóra – közölte a plébánia az MTI-vel.

  A 60×40 centiméteres fehér mészkõszobrot kék filctollal obszcén módon összefirkálták: a Szûzanyának szakállt és bajuszt pingáltak, körmét kifestették, Jézusnak pedig fallikus jelet rajzoltak – mondta Gyetván Gábor plébános.

  Tájékoztatása szerint a történteket a reggeli szentmise után fedezték fel. A plébános feljelentést tesz a rendõrségen, a szobrot ideiglenesen fehér lepellel takartatta le. Az Esztergom-Budapesti Fõegyházmegyei Hivatal tájékozódik az ügyben – közölte Tóth János Csaba sajtóreferens az MTI-vel.

  (ui. várom az ÉRTELMES hozzászólásokat)

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #271232 Hozzászólás

  Lauder

  sajnálatos

  Engem is elszomorított ez a hír. Dóra, miért kéne leragadni a mindennapos anyagi-napi problémáknál?
  Tudom, brutálisan hangzik, de én már azoknak is letörném a kezét, akik graffitiznek össze-vissza mindenhova (ocsmány a belváros), nem hát még ezeknek…:(

  #271231 Hozzászólás

  Lee

  Dóra

  Hát te is egy mai pénzhajhász kis senki vagy, akinek a pénz az isten és senki és semmi más nem fontos. Valószínûleg pogány vagy, imádd csak a pénzt! A sírba is vigyél majd sokat magaddal!!!

  #271230 Hozzászólás

  János

  Dóra!

  Én téged sajnállak, ha számodra ez nem probléma. Foglalkozz csak nyugodtan azzal, hogy mi lesz holnap az ebéd és tûnj el innen! Nagyon demagóg vagy!

  #271229 Hozzászólás

  Dóra

  Ó!

  Van ám bajotok! Nektek ez egy téma? Kétségbeejtõ, hogy a mai megélhetési és napi problémák mellett ez még téma lehet. Sajnállak titeket!

  #271228 Hozzászólás

  Qman

  ditta

  És ki fogja megbüntetni õket?!Ugyan nem értek egyet a tettükkel,de ugye te is tudod,ha itt nem kapják el õket(a földön)akkor soha nem bünhõdnek!

  #271227 Hozzászólás

  ditta

  Eleg szomoru

  hogy ilyen tortenik, remelem a tettesek megkapjak a melto “jutalmukat”.Ha nem is most kesobb!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: kommentár nélkül
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.