Konkretumok a kulfoldi munkavallalasrol majus utan!

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Konkretumok a kulfoldi munkavallalasrol majus utan!

 • Indította
  Témakör
 • #33135 Hozzászólás

  Magyar emberke

  Barki tud valamit rakja fel ide segitsunk egymason….

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #342284 Hozzászólás

  Toborzás

  LEGÁLIS MUNKA AZ EU-BAN

  Öszi kezdéssel külföldi szerelõüzembe, gyártósorra betanított munkára keresünk, 3 mûszakos munkarendbe, legalább szakmunkásképzõt végzett 18-38 év közötti férfi munkaerõt. Érettségivel, technikusi végzettséggel autóipari szakmákkal, jármüirari gyakorlattal elõnyben. Kezdeti szerzõdés 6 hónap, ebbõl 2 hónap próbaidõ. Aki megfelel annak szerzõdés hosszabbítás lehetséges. A cég intézi a munkavállalási engedélyt. Kezdõ fizetés: 14.000.- EUR/év. A válogatás Bpesten lesz május-júnus folyamán.
  Jelentkezés rövid életrajzzal: eumunka@vipmail.hu

  #342283 Hozzászólás

  Nagyvilág

  Van már erröl topic

  Minek ide felrakni? Van már erröl topic. “Kivándorlás és kinti magyarok, info(angol)-Melyik EU orszagban lehet dolgozni Majustol”

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Konkretumok a kulfoldi munkavallalasrol majus utan!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.