Könnyû pénzcsinálás,jó üzletek, “zsidózások”

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Könnyû pénzcsinálás,jó üzletek, “zsidózások”

 • Indította
  Témakör
 • #22044 Hozzászólás

  Fater
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Xman és a többi zs…o már ismeri a könnyû pénzcsinálsi módokat.Még csak most tanulmányozom a tõzsdét amivel az egyik ismerõs a mult héten is csinált 200 ezret 3 nap alatt. Bár én is mint szakember bepattintok néhány alkatrészt a kocsikba és így is jó pénzt keresek,és még piszkos se vagyok mindig,de azért ez mégis csak munka.
  xman te többet tudsz biztosan a tõzsde és egyéb tisztességtelen pénz csinálásról,oszd meg velünk kérlek.Kinek, mi a tippe melyik tõzsdebroker iroda a legjobb és melyik ország részvényei a legtutibbak? e-signal megbizható infószolgáltató?vagy elég az eco.hu 10 milla elég elkezdeni egy ilyen bizniszt?(most csak ennyit kockáztatnék kezdetben). Várom az infó özönt.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #233101 Hozzászólás

  el hungaro
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Könnyû pénzcsinálás,jó üzletek,”zsidózások”

  10M kezdted és ennyit kerestél?Akkor elég nagy pancser a tanácsadód!Szerintem egyébbként nem szabad részvényt venni csak opciót kevesebb befektetés nagyobb haszon!:)))Magyar tõzsde szar!Nézzd meg a Bigchart-ot DJIA,NASDAQ ezzel többre mész.:))Ja és mindent el tudsz intézni a számítógép elõl.Ezt a pancsert meg küld a picsába nagyon gyenge a pali.10 gurigából 20-at lehet csinálni 2 hónap alatt ha tudod hogy mit csinálj.:))Sok sikert kívánok fater!

  #233100 Hozzászólás

  fizetett provokator
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmmm…

  10 000 000 Ft hozott neked 370 000-et három hét alatt? Ez ha jól számolom 3,7%, éves szintre vetítve kb. 62,5% hozam. Nem rossz, az igaz, de ennél azért bármelyik uzsorás több pénzt csinál. ;-p
  És biztos, hogy fogsz bukni is. A tõzsde ebbõl él. Hogy mennek a lelkes amatõrök, és buknak. Olyan mint a póker: most a tanácsadód hagyott nyerni, de csak azért, hogy utána jobban megkopaszthasson.

  #233099 Hozzászólás

  Fater
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  köszi romesz az infót

  sokat lehet belõle tanulni,és fogadtam 1 embert aki a trükköket megmutogatja.10mill.elkezdtem a dolgot kötvény alapú formában,az is hoz évi 10%ot legalább. Ami a poén ezzel már kerestem 370ezret 3hét alatt!És ez majdnem annyi mint amit a mûhelyem hoz és ha azt veszem ,hogy ezzel csak kb 3*20percet foglalkoztam. Fiz.prov! Ezzel nem lehet nagyot bukni mert az esés csak lassan következik be szemmel láthatóan(persze ha real time-ra fizetsz elõ,ez csak pár ezer ft/hó),és az esés sem rossz ,mert akkor kötsz egy shortot(megvárod a tetejét kb,és eladsz aztán ismét visszaveszel kb 5-6% esés után,én így kerestem most)A lényeg eladás és vételért csak 0.65 fizetek(2szer). Nem rossz biznisz- eddig csak kár hogy nálunk csak 4 féle igazán liquid részvény van(ezzel azt fejezik ki ,hogy könnyû bármikor eladni)-lám lehet tanulni a zsidóktól is:). Bár elsõ hazafias felindulásomban lehet ,hogy ezt a judáspénzt befizetem valamelyik magyarügyet támogató párt számlájára.

  #233098 Hozzászólás

  Trading

  Olvasd el ezt a konyvet:Trading for a Living
  vagy
  Nezd meg ezt a videot:Micro Trading Tactics
  ha kesz vagy vele, akkor tanulmanyozd ezt a programot: http://www.iqchart.com/?r=daytrading
  vagy pedig ezt: http://www.money.net/marketing/info.php?a=1225-0001
  sok szerencset, de nagyon ovatosan csinald a dolgokat mert gyorsan sokat is lehet vesziteni.
  Szerintem 1-2 honapig csak figyeld mi tortenik ugy hogy minden nap leirod mit csinalnal, de ne tedd fel. Aztan ha be jon eleg jol akkor probald meg.
  Sok szerencset

  #233097 Hozzászólás

  fizetett provokator
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  csodálkozom rajtad,

  egy éve csak attól hangos a fórum, hogy a zsidók micsoda gonosz praktikákkal nyerészkednek, most meg 180 fok, és beállsz gonosz praktika-inasnak? :-)
  Amúgy naivitás azt gondolni, hogy a siker titkát pont egy ilyen fórumon fogod megtudni, ehhez még a bõröztetés is kevés (haj, tudok jópár szegény zsidót mutatni), és xmannak igaza van: a tõzsdén csak akkor tudsz nyerészkedni, ha jó összeköttetéseid vannak: fülest kapsz valamelyik Rt. vezetésétõl, ha valami olyan lépés elõtt állnak, ami az árfolyamokat jelentõsen befolyásolja majd, vagy ha ha jól ismersz olyan nagybefektetõket, akik fellépésükkel manipulálni tudják az árfolyamokat. Egyébként a legtöbb, amit tehetsz, hogy egy megfelelõ portfólióval játszva a banki kamatoknál valamivel nagyobb hozamot érsz el. Persze mindíg vannak kivételek, s nyerni a ruletten is lehet… de több ember veszít, mint nyer. Vén bolond létedre ülj meg a seggeden, javítsd a tragacsokat, etesd a kutyákat, vezesd a traktort és örülj, hogy lyuk van a seggeden.

  #233096 Hozzászólás

  Fater
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  a zsidókultura a primitív

  Ismered te ezeket egyáltalán?Én összeköttetés miatt nem fogok beházasodni zs**ó családba vagy nem bõröztetem le magam.Én csak azt szerettem volna megtudni,-de ugy látom itt senki nem ért hozzá-hol lehet a tõzsdérõl valami infót megtudni vagy könyvek,www oldalak stb. Elõbb utóbb meg lesz a tippem ugy is ,mert a szervizembe sok “olyan”hordja a mercijét majd csak kiszedek egy két infót. Gondolj bele sz*revõ ,miért dolgozzak napi 10-50ezerért pár órát ,amikor a tengerparton lazitva egy-két kurvával mellettem és egy laptoppal a kezemben is csinálhatnék pénzt ,mint ezek a “tisztességtelen”népek??? Nekünk nem lehet?!?!

  #233095 Hozzászólás

  hihi ;-)

  O.K. elárulom hogy én hogycsináltam-összeköttetés, ammen !

  #233094 Hozzászólás

  Misó1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Minden, ami nem utazás

  Hát ez nem az, ez egy szûkagyú primitív zsidozása. Rémes lehet állandó gyûlöletben élni! Sajnáljuk a fatert!

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Könnyû pénzcsinálás,jó üzletek, “zsidózások”
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.