KORFU-KAVOS Club 18-35

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa KORFU-KAVOS Club 18-35

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #12153 Hozzászólás

  BuliMaster

  Sziasztok!

  Hallottam egy új dologról, és szeretném megosztani veletek, mert szerintem nagyon király!!! Ezt az oldalukról szedtem! Regisztráljátok magatokat, ingyen van! Én már megtettem!

  “A Club 18-35 egy 2004-ben létrejött, Magyarországon eddig egyedülálló kezdeményezés. A 18 és 35 év közötti korosztály részére szervezünk rendezvényeket, programokat, üdülési lehetõségeket belföldön és külföldön. A kezdeményezést az a felismerés szülte, hogy pillanatnyilag hazánkban nincs olyan cég vagy szolgáltatás, amelynek célja ezen korosztály szórakozási igényeinek teljeskörû kielégítése. Olyan programokat szervezünk, amelyek kimondottan a fiataloknak szólnak, ahol a fiatalok kortársaik körében szórakozhatnak, mindezt megfizethetõ áron. Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetõen a programok folyamatosan indulnak és szervezõdnek, melyekrõl honlapunkon tájékozódhat a http://www.club1835.hu címen.”

  Most indítanak egy bulijáratot Kavosba, és mennek a legjobb magyar DJ-k és sztárok. Nézzetek utána, szerintem COOL!

  BuliMaster

Hozzászólás: KORFU-KAVOS Club 18-35
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.