Korfura hajóval

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Korfura hajóval

 • Indította
  Témakör
 • #8522 Hozzászólás

  Saga

  Sziasztok!

  Hosszú évek óta Görögország szerelmesei vagyunk, de szomorúan tapasztaltuk, hogy repülõvel utazva idén az egekbe szöktek az árak. Legutóbbi buszus utunkon megfogadtuk, hogy többet azzal nem. Találtunk egy harmadik és talán a legoptimálisabb utazási lehetõséget is, errõl szeretnék bõvebbet tudni. Korfura Triesztbõl indul egy luxushajó és Triesztbe egy utazási iroda (nem tudom melyik) busszal viszi le az utasokat. Tud valaki bõvebbet errõl, esetleg vannak személyes tapasztalataitok?

  Más. Lefkadára mennyi idõ alatt lehet leérni autóval?

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #118705 Hozzászólás

  Vasárnap

  Saganak

  Ne add fel a repülõt!
  Szerintem a repülõjegy árak, hála a konkurenciának, inkább lefelé mennek, mint felfelé. Érdeklõdj, rengeteg charter megy Korfura nyáron, naponta Ferihegyrõl minimum 5-6 járat van!
  Nem hiszem, hogy Triesztig busszal, onnan “luxushajóval” olcsóbb lenne, nem beszélve arról, hogy az egyik 1,5 óra a másik minimum 1,5 NAP és legalább olyan fárasztó mint a közvetlen busz végig!
  Egyébként (ez magánvélemény) idén nem biztos, hogy Görögország (ami egyébként nekem is nagyon tetszik) szerencsés uticél az olimpia miatt. Ennek megrendezése rengeteg pénzbe kerül és ezt nyilván valahol be kell szedni!

  #118704 Hozzászólás

  MBeata

  Személyszállító hajó megy Triestbõl, Velencébõl, Brindisibõl illetve ezek kompok, de természetesen személyszállítás is van rajtuk.
  Mi 2002-ben kocsival mentünk a szárazföldön Görögországban Igoumneitsa-ig onnan komppal át Korfura Patrasra. Emlékeim szerint az ár 3 fõ+ kocsira cca 25-30 Eu volt(egyirányú jegy). Szerintem ez a legolcsóbb megoldás, (amellett az út nagyon szép bár meglehetõsen keskeny és kanyargós át a hegyeken) , mert Olaszországból átkompolni az vetekszik arepülõjegy árral. Azt kell róla tudni minnél feljebbrõl értsd Trieszt indul az ember, annál drágább, ha lejebb megy pl. Brindisi onna már arányalg elfogadható az ár, de az olaszoknál az autópályadíjat hozzá kell adni.friss információk az árakról és menetrendrõl a yahoo keresõbe beírva az Igoumnitsa Patras keresõzavakat.

  #118703 Hozzászólás

  Berthos

  Korfu repülõvel

  Eurotours -> 06.08-06.15 apartman+repülõ+illeték+biztosítás 53.000.- Ft

  #118702 Hozzászólás

  abc

  Hajó

  Konkrétan ezen a távon nem utaztam, de a tapasztalatom az, hogy a repülõgépnél már csak a hajó drágább, viszont sokkal lassúbb!! Bár ha nem sietsz ez még elõny is lehet!!
  “Fapadoséknál” nem néztél körül??

  #118701 Hozzászólás

  Em

  Hajójegy

  Triesztig nem tudok ajánlani lejutást, de több hajójárat is van Trieszt – Korfu között ill. más olasz városból is.

  Itt rajta van minden a járatokról:http://www.greekferries.gr/

  Itt pedig Budapesten meg is lehet venni:LUPUS-TRAVEL Utazási Iroda Kft 1056 Budapest, Só u. 8.
  T: 266-9911

  #118700 Hozzászólás

  Zotya

  Minket is érdekelne

  Sziasztok!

  Minket is érdekelne ez a megoldás, jó lenne, ha valaki rudna segíteni!!!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Korfura hajóval
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.