korkülömbség

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem korkülömbség

 • Indította
  Témakör
 • #23848 Hozzászólás

  19
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziasztok! én egy 19 éves srác vagyok, a barátnöm csak 14. 3 honapja járunk. szerintetek ez igy pedofilia?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 69
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458908 Hozzászólás

  19

  Vicces olvasni ezt a topicot mert még én indítottam. De még viccesebb a sok kételkedő kommentet olvasni hiszen 10 év telt el de még mindig együtt vagyunk és normális ember lett mindkettőnkből :)

  #280915 Hozzászólás

  én is

  olvastam magazinokat, Pajtás cimmel (van aki emlékszik rá?), abban volt egy rovat, az orvos válaszol.. de nem emlékszem hogy abban különösen adtak volna tanácsot a nemi élethez. hiszem az valami úttörõujság (vagy mi a fene volt), persze mikor már nagyobbak lettünk vásároltuk az IM-et, abban már voltak részletek is.
  ma meg mirõl szól az istenátka média? már a 8 évesnek adnak tanácsot,hogyan hóditson.
  elcsépelt egy szar világ van! belehajszolják a fiatalokat a koránérésre, pedig utána fogják csak sajnálni, hogy miért nem játszottak,babáztak, tanultak inkább.

  #280914 Hozzászólás

  ja igaz

  a van Zoli baratunknak, ez meg kifejezetten tesztisz amikeet meg en is nagy buzgon olvastam a magazinokban,hogy mittudom en elso szeretkezes, hogyan veszitsuk el szuzessegunket, vagy a tesztek,hogy milyen ezetben mit csinalsz egy fiuval.stb ma mar rohogok rajta,mert elobb utobb ugyis megtapasztalja az ember,nem kell arrol baromsagokat olvasni,meg foleg tul hamar elkezdeni. Volt egy nagyon jo baratnom,amikor megismertem akkor volt 23 eves,es volt egy baratja akivel akkor mar 8 eve vagy hogy jartak egyutt,a csaj olyan komoly volt hogy egy viccen nem rohogte el magat,(vagy inkabb csak befasult)hat mire jo ez,aztan elvaltak utjaik,mert felnottek.
  the end

  #280913 Hozzászólás

  anyadlohaton
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Még a végén fontosnak érzem magam…

  Kedves Dokizsuzsa,

  Well,…szerintem,Én már elmondtam a véleményem ezügybe.
  16 év körül egy kiscsaj szétrakhatja a lábát,de még akkor se érett nagyon,csak döngeti a mellét(vagy a helyét:)
  Recept nincs,de az önkritika meg a türelem ma már kihalofélben van.Meg van hülyülve ez a társadalom,mert már mindent lehet(akkor meg már ugye kell is…).
  Láttam nemrég 2 11 év körüli fiatalt,smárolni meg taperolni egymást.Hát kicsit okádnom kellett,mert esetlen majmolása volt,a felnöttek játékának.
  Azt is meg kell tanitani a népnek,hogy hogyan éljen (nemi életet-de szép szo:),meg azt is hogy kialakuljon az emberbe a realitásérzék,és hogy izlelgessék a forro teát,szép ráérösen.Meg kell adni a modját mindennek,és nem nekiesni a másiknak.Mert csak sirás lesz a vége…
  Naszoval,ezt lehet ragozni a végtelenig.A realitásérzék szembe van állitva az ostoba tini,meg nöi-férfi magazinokkal.Hát kiábrándito az összes,mivel már kurva korán kezdik el bombázni az agyát a (100 tipp hogyan csald meg a barátod,meg hogyan szopj rendesen)Ezek nem 100% hülyeségek,de tul korán érik el a koraérett népet,és azt hiszik a célegyenesbe vannak,holott a célt se látják…

  Recept nincs.Bénázik az ember minden kapcsolatba,legyen akárhány éves.De egy kis önismerettel kiküszöbölhetö ez a dolog.

  Büntethetöség:talán 16 év lenne a nyerö kurásügyileg,bár a fene tudja.

  Na megyek…

  legjobbakat,

  Zoli

  #280912 Hozzászólás

  zoli?

  furcsa hogy Zolinak nincs errõl véleménye.

  #280911 Hozzászólás

  egyetértés

  vlimával egyetértek maximálisan!

  17 éves koromig a sport és a tanulás érdekelt csak,aztán jött a “nagy”szerelem,aki mint 1 év mulva kiderült -akkor voltunk (lettünk volna) elõször együtt szexuálisan,-hogy impotens. (Most kérem Zolitól: nincs impotens férfi ,csak béna nõi kezek- beszólást ! :-D )
  Sajnos a fiú genetikailag valami szart örökölt igy soha nem élhetett nemi életet. Nem értettem hozzá,akkor.

  de hogy 14 évesen, söt még korábban szexulis életet élni!! hol az Istenben vannak ezeknek a kölköknek a szülei? én a 13 éves lányom minden lépésérõl tudok.
  Hölgyeim-uraim, kedves szülök! Prevenció kellene, nem akkor sápitozni,mikor már meg van a baj!
  Én még most is azt mondom,nem szabad egy tiszta.ártatlan fejlõdésben lévõ szervezetet antibébivel mérgezni!

  Manapság, ebben a rohanó világban hiányzik az emberekbõl a romantika. Tényleg,mennyivel tartósabb az a kapcsolat, ami nem ugy indul hogy két perc után smárolás, aztán tapi, fél orán belül meg már kész az aktus. Másnap meg a nevére nem emlékszik egyik a másikának.

  Én visszatenném a büntethetöség korát 16 év körülire. Mert a 12 az qva kevés! Egy 12 és 14 éves lány ne éljen szexuális életet!

  #280910 Hozzászólás

  hellomindenki

  Zsuval teljesen egyet ertek. Ha az en lanyomnak mar 14 evesen baaratja lenne,es rendesen szexualis eletet elne,antibebi tablettaval,tuti felkotnem magam,mert ez azt jelentene,hogy nem neveltem kello odafigyelessel.
  En 14 evesen meg rendesen fiusan oltozkodtem,halvany lila fingom nem volt a szexrol.Nem mondom hogy nem voltam “szerelmes” az altalanos iskolai osztalytarsamba, na de nem en voltam az egyetlen mert az osszes lany osztalytarsam bele volt zugva.hehe
  Szandika draganak meg agyilag kicsit fejlodnie kell,testileg mar biztos nem ha 14 evesen mar o is elkezdte.
  Magyar urnak meg eleg magas a vermerseklete szerintem, csak aztan nehogy baj legyen a vegen,
  “Voltam tini is, akkor is szartam az ovszerekre. Most olyan helyen lakom, ahol ajanlatos, de ha ugy adodik, most is
  dugok nelkule is.” mert utanna sajnos nem lehet visszaporgetni az idot,akar lehetsz olyan lannyal is aki o maga sem tudja hogy fertozott.Na dehat a te dolgod kulomben.
  Ha nagyanyam visszajonne meg elni egy kicsit biztos ongyilkos lenne. Nekem mellesleg tetszet az o idejuk,amikor mar az is nagy dolog volt hogy egy fiu hazakisert,es csak megerintette a kezedet.Egy kis borzongas,izgalom,es ugy fekudni le hogy varni a kovetkezo napot hogy lasd a fiut,es kozben azon gondolkodni hogy vajon megint megfogja e a kezem,vagy talan egy csokocskat is kapok.ohhh…. manapsag meg mi van, az emberek ba..nak mint a nyulak.a nok elvesztik noiesseguket,a ferfiak meg eltunyulnak.Na de mit lehet tenni,alkalmazkodni,kulonben kineznek.
  na pa

  #280909 Hozzászólás

  kételyek

  19-nek: kedvesem, azt tudnod kell,hogyha az én lányomnak csapnád a szelet,már HALOTT lennél!

  el tudom képzelni hogy a kislány mennyire rossz tanuló lehet,de abba bele sem merek gondolni,milyen volt a megismerkedésetek elõtt,mivel a te helyesirásod is hagy némi kivánnivalót és ha a kislány tanult tõled, akkor…..

  egyéBként megnyugodhatsz, a mai BTK szerint a 12 év alatti szexuális közösülés bûntetendõ. a korkülöNbség sem nagy, csak most lehet nagynak érezni. mert ha te 29 lennék, õ meg 24, már sokkal jobban hangzana, nem?

  hidd el, annak a kislánynak elveszed a gyerekkorát, túlságosan hamar naggyá vált,nem élte ki magát (vagyis kiéli,csak éppen más szempontból), igaza van Zolinak abban,hogy nagyon vigyázni kell,mert ilyenkor szokott becsúszni egy nem kivánt terhesség. tõlem annyira távol állt azt olvasni,hogy nõgyógyász felir antibébi tablettát egy 14 éves kislánynak. tudom,talán túl konzervativ vagyok, de csak megkérdem,mi lesz ebbõl a kislányból ha felnõ? mert tanulni nem tanul, az biztos, szakmával is nagyon nehéz elhelyezkedni, hát még anélkül. vagy az-e az életcélja,hogy mihelyt kikerül a középfokú intézményböl egybõl elkezdi szülni az államnak a gyerekeket? akkor neked igen jó szakmád lehet ha ez a cél,mert egy családot eltartani nem két fillér. viszont a pénztelenség meg vitát veszekedést-szétköltözést jelent.

  tudom,hogy ti itt még nem tartotok, csak elõre szerettem volna vetiteni,hogy milyen alternativákra lehet számitani. NEKED legyen eszed!!!!

  ráadásul a korán “kötött” kapcsolatokban az az általános,hogy elég hamar kiábrándulnak egymásból a felek. elveszik egymás gyerekkorát,aztán rájönnek,hogy inkább Barbizni kellett volna még.
  Én tudom,hogy nem tesz jót egy fiatal ,még fejlõdõ szervezetnek,hogy ilyen korán antibébi tablettákat szed. Ne rontsd el a kislány életét!!!!!!!!!!

  deni: le a kalappal! az én keresztapám , aki Kanadában él, 75 éves,az idén nõsült meg. õ sem néz ki 55nél többnek, buknak is rá a csajok rendesen. de hidd el, csak a bankszámla és az egzisztencia miatt. és ez általános.sajnos.

  pár év múlva 70 leszel,õ meg még mindig nem lesz 40. mondd a párod nem akar gyereket? ez azért nagyon érdekelne.

  Andrásnak: nem kell minden magaslabdát lecsapni!

  Szandinak: van olyan fiatal lány, aki sokkal vérmesebb,mint egy nálánál idösebb, hál Istennek nem vagyunk egyformák. ráadásul a mai lányoknak az orális szex alapdolog, az idösebb korosztályban még mindig nem. talán ezért is olyan sok a megcsalás a házasságok többségében,mert a kapuzárás elõtt sokan fiatal lánykákhoz szaladgálnak az uriemberek egy kis “minöségi” szexért, olyanért mit otthon nem kapnak meg vagy nem várnak el.

  #280908 Hozzászólás

  hehe

  Mi a megoldás? JÓ kérdés,minden kapcsolat más,és más,erre sztem nincs általános séma,mindenesetre jól tetted,h írtál, sokat lehet belöle tanulni,hogyan is viszonyulnak az emberek ehhez a dologhoz.Ja én is hasonló cipöben járok :)

  #280907 Hozzászólás

  deni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Monogám

  Szia Zoli! Nyugodtan tegezhetsz, megszoktam.A 19-20 éves lányok is rögtön tegeznek és csak azután kérnek elnézést, hogy megtudják a korom. Ezt azt hiszem genetikai örökségemnek köszönhetem. Egyébként az elsõ nejjel 28 évig éltem együtt és csak válás után ismertem meg a mostani élettársam tehát nem voltam soha egy falu bikája, de még ma is lázba hoz ha csak rá nézek a páromra remélem õ is élvezi, mert ha nem akkor nagyon jó színésznek kellene lennie, de nem az.Persze más csajt is észre veszek (“elég ha egy nõi kerékpárt lát már is…..” ,de amig a párom nem bánt meg addig én sem akarom Õt. Ha pedig én már nagyon lerobbannék nem bánnám ha közöttünk csak tisztelet maradna és õ találna egy fiatalabbat. Biztos érzékenyen érint majd,de remélem azt is túlélem.

  #280906 Hozzászólás

  anyadlohaton
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ez betegesen …

  ..jo,

  kedves uram.fogadja elismeresem.hidegverbol jeles.pedig
  belerugtam becses onerzetebe.megis levette a labdat mellel.
  ocska szurkalodasom celt tevesztett mr Katta ur.beismerem,vesztettem.amugy a 29 pengetem manapsag.de van mit tanulnom ahogy elnezem.

  (bar sokan unjak mar:)de javaslom nezzen bele a tobb novel elni rovatba.es szoljon hozza,ha teheti kedves uram.

  na egyelore ennyi,

  maradok tiszteletlen,

  Zoli

  #280905 Hozzászólás

  deni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  + 31 év ?

  Szio Zoli! A katta név megtévesztõ lehet ff vagyok.a történet pedig igaz (Faludi-tól annyiban tér el,hogy tõlem mindíg személyit kérnek a csajok /pasik is/ ha mondom mennyi idõs vagyok). Van barátnõje aki nyiltan kimondta szívesen cserélne a párommal.Errõl csak ennyit. A többirõl pedig : egyszer majd lehet,hogy lesz gond az ágyban, egyenlõre ez távolinak tünik. Nem tudom te mennyi idõs vagy és mivel vannak gondjaid, én eddig soha nem voltam beteg talán ennek köszönhetõ, hogy uszok ,futok, korizok stb (sport) Buliba rendszeresen járunk (én csalom el a párom )régimódi bálba és péntek esti diszkókba egyaránt szivesen járunk (valamikor én csaltam el a csajt táncsuliba majd táncklubba). Röviden szólva együtt élünk és dolgozunk . Ja és kimondottan csinos (model alkat)kedves ,mindíg vidám. (Így persze nem nehéz fiatalosnak maradni amit neked s mindenkinek szívbõl kívánok)

  #280904 Hozzászólás

  anyadlohaton
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ez man igen..

  kedves kata24-deni holgy?

  ha ez igaz,akkor nallam sokkal hulyebb emberek is vannak a vilagon.ehehe.18 vs 49.31 ev difi.es boldogok,aha?egyszerre?vagy par ev kesessel.ezekrol a csodas parokrol mindig az idiota
  Faludy sikertortenet jut az eszembe..ne orrolj meg ram pliz,mert leirtam eme roppant alapos velemenyt.ugyis,szenilis vagy man 61 evesen.oxt elfelejted.

  azert valami agyjelenetet irhatnal nekunk kedves 61.de gyava vagy tudom en.meg elmebeteg.3o ev.
  na jo,hiszi a piszi.azert drukkolok nektek,hatha megered az aranylakodalmad.

  amugy minden jot,

  Zoli

  #280903 Hozzászólás

  deni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kor különbség!!!

  Az élettársam 18 volt amikor megismertem én 49 ez 12 évvel ezelõtt volt.Ma is eggyütt élünk. ( 30 és 61)

  #280902 Hozzászólás

  20
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szia szandus

  a tanulást inkább hadjuk. nem épp a legjobb tanuló. habár miota eggyütt vagyunk sokat javult.

  #280901 Hozzászólás

  Ja…

  Szia 19!
  Csak anniyt szeretnék mondani hogy ha lenne valami kérdésed akkor csak nyugodtam írj!Nekem nincsenek titkaim! :X ^^

  #280900 Hozzászólás

  szia 19

  Szia!
  Mikor ballag a barátnõd?
  Amúgy õ jó tanuló?
  Ezt csak azért kérdezem mert most itt a sok ballagás meg vizsga és kivi vagyok! :D

  Na pás!

  #280899 Hozzászólás

  ja mondom akkor

  Zoli:nem,én nem tudok mindent és nem is akarok mindent tudni,olyan ember az egész világon nincs,aki mindent tudna.Viszont a féltüdejû diszkópatkányokról meg van a magam véleménye…A miheztartás végett 19 éves vagyok.Szellemileg,lelkileg fejlõdni a bunkóktól nem tudom mennyire lehet vagy nem,mert nem izgat,hogy mit gondolnak,de ha beszólnak hát én is visszasszólok nekik.

  Magyar,igen elolvasom a te és Zoli válaszait is,de ettõl független még nem értek vele egyet és nem jut eszembe,hogy ezek alapján cselekedjek vagy hozzak döntéseket.A piros hó esés dologról tudok,nem szó szerint értettem,csupán a mondás miatt írtam.Õszinte legyek nem érdekel,hogy kezdesz e elégedett lenni velem,minden esetre azért az egymás elleni írogatás befejezéséhez õszinte gratulációm.
  Üdv:András

  #280898 Hozzászólás

  A Magyar
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Andriska!

  Andriskam!
  En sohasem anyazok es nem is irtam anyazos velemenyt!
  Te irtad a 2007.majus 02-i iromanyodban ¨…,es se a nyelvem se az iraskeszsegem nem maradt anyamba mikor megszult¨
  Andras! Erre mi a fenet kellett volna irnom? Nem akartalak megserteni a valaszommal, de szerintem azt kellet irnom!
  Sajnos a valaszaidba mindig beirsz valamit (feldobsz egy labdat, amit el kell kapni vkinek!), amivel leegeted magad!
  Nem azert irogatom a velemenyemet, hogy dijazd, csupan segiteni akarok Neked!
  Tudom, hogy ragad rad valami, ha akarod, ha nem!
  Ugyis el fogod olvasni az irasomat es Zoliet is, ha akarod, ha nem es, ha elolvastad egy keveske ugyis megmarad benned, ha akarod, ha nem! Ezzel mar segitettunk.
  Kezdek elegedett lenni Veled.
  Udv. A Magyar!
  ui.: Piros ho egyebkent tenyleg eshet es mar esett is!
  Legy szives nezz utana!
  Reszemrol az egymas elleni irasokat befejezem (persze, ha valami agyament ir egy marhasagot, valaszolnom kell!), mert ez az oldal nem errol szolna!

  #280897 Hozzászólás

  anyadlohaton
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  dramai onvallomas…

  kedves NEVTELEN ANDRAS,(CSUPA NAGYBETUVEL,de az ekezetert ki kell vivnod az elismeresemet…

  Baromira le van***** a féltüdejû diszkópatkányok véleménye,én csak a saját gondolataimra és tapasztalataimra hallgatok,ha tetszik,ha nem.Ez van.Kész.

  ez mi volt?a szegeysegi bizonyitvanyod.de komolyan.te mindent tudsz pubi?

  en nem azt mondom ember legyel,csak ereszkedj le hozzank.
  mert kulonben te nagyobb pokhendi csira leszel mint szerenysegem.vagod?
  azert hany eves vagy?csak a miheztartas vegett.pliz,aruld el.remelem nem egyjegyu lesz a szam.

  szellemileg,lelkileg fejlodni,tanulni meg a bunkoktol is lehet.ha ezt meglepted akkor talan,tovabblephetsz magasabb miszteriumok fele.pl:miert nem erted a noket?
  ha azt hiszed ,hogy erted.mar tevedesbe vagy.
  en nem,de az elet majd igazol ocsi.

  beke veled,

  Zoli

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 69
Hozzászólás: korkülömbség
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.