Korzika komp

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Korzika komp

 • Indította
  Témakör
 • #14788 Hozzászólás

  hiker

  sziasztok,
  tudja valaki, honnan lehet a legolcsobban atjutni Korzikara es melyik komppal? Fr.bol v. inkabb Olaszbol…? van valakinek ezzel kapcsolatos szemelyes tapasztalata? valaszokat elore is koszonom.

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #155314 Hozzászólás

  remek

  menetrend

  üdv.

  találtam egy oldalt, ahonnan az egyik hajóstársaság menetrendje letölthetõ. Elég érdekes látvány volt, hogy nincsenek különbözõ periodusok, hanem minden szezonban lehet mindenféle ár!
  http://www.kalandtura.utazas.hu/ka_korzika.html

  a programjuk végén van a menetrend.

  #155313 Hozzászólás

  Nemetildi

  nem a hónap

  Nem a hónaptól függ az ára!
  John, ha tudnáljátszani az utazás idõpontjával /Pl:mert a szállásodra nem kell odaérned szombatra/, akkor Neked is menne a 45.000.
  Üdv.

  #155312 Hozzászólás

  john brown
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  fõszezonban ne!!!

  Arra figyelj,hogy az utazás ne aug.5 és 20 közé essen! Szívás, nekünk 3 fõ + 1 szgk.=80000 ft oda-vissza.Ugyanez májusban kb 45000 ft-ból megúszható!

  #155311 Hozzászólás

  Zsozso

  Mobylines

  Nézz szét itt is:
  http://www.mobylines.it
  Szeptemberben vannak 1€/autó akciók
  Két személy 1 kocsiban odavissza kijöhet 120€-ból Livorno Bastia között

  #155310 Hozzászólás

  HG

  Corsica Ferries

  Mi is Livornóból mentünk a Corsica Ferries-szel, az út 4 óra volt Livorno-Bastia között.
  Interneten érdemes foglalni:
  http://www.corsicaferries.fr

  #155309 Hozzászólás

  Nemetldi

  Nem esel pofára

  Azért akkora tumultus nincs a hajókon. Olaszországból olcsóbb, de tényleg azért érdemes elõre lefoglalni, mert van egy akció, ami az autóra vonatkozik és egy euróba kerül, mondjuk a 100 helyett!
  Én minden évben 2-3 szor megteszem az utat és ha lehet, akkor az idõponttal játszom, hogy a kedvezményes jegyekbe essek bele. Idáig 2 személy, autó oda vissza 45000 Ft volt a csúcs olcsó jegyem

  #155308 Hozzászólás

  hiker

  ok

  mi szept. vege fele szeretnenk menni, GR20as turat tervezzuk.
  tehat azt mondjatok, ha odamegyunk mindenfele foglalas nelkul, pofara eshetunk? mivel a pontos datum meg kerdeses, egyelore foglalni se tudunk.

  #155307 Hozzászólás

  Olcsi

  Corsicaferries

  Mi is Livornobol mentunk Bastiaba, ezt talaltuk a legolcsobbnak. Ajanlatos par honappal elobb megvenni a jegyet, mert gyorsan fogynak a nyari olcso jegyek. A jegy ara szinte mindentol fugg, melyik nap mesz, mikor (reggel, delben, este) es hany nap mulva.

  #155306 Hozzászólás

  krii

  Livorno

  Mi pár éve Livornoból mentünk át kocsival. Lehet csak gyalogosan is vagy biciklivel :-) Ha az interneten veszed meg a jegyet, akkor van esélyed akciókat kifogni. Mi 1 eurót fizettünk fejenként és csak a kocsira kellett teljes árat fizetni és így lett kb 15000 forint oda-vissza.(Úgy emlékszem). Viszont egy tankból megúsztuk a 10 napot és végig mobilak voltunk, tehát megérte kocsival menni.

  #155305 Hozzászólás

  Tina

  Franciaországból

  sokkal drágább :(((
  Hátha lesz valakinek használható ötlete :)

  #155304 Hozzászólás

  Anita14
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  elõre

  Szia, én egyszer terveztem de egy útikönyvben azt olvastam, hogy nagyon zsúfolt járatok és jó elõre le kell foglalni a jegyet emiatt (fõként ha foglalt szállásod van). Mahart- nál érdeklõdtem és õk is megerõsítettek ebben, Livornot ajánlották indulási helyként, de családnak autóval nagyon drága lett volna, így lemondtam egyenlõre errõl az útról.

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Korzika komp
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.