Korzika vagy Szardínia…

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Korzika vagy Szardínia…

 • Indította
  Témakör
 • #12045 Hozzászólás

  Nick

  Sziasztok!

  Az ügyben kérném segítségeteket, hogy szerintetek melyik szigetre lenne érdemesebb elmennia a kettõbõl, illetve ha estleg jártatok is már, akkor mit érdemes tudni róluk, mire vigyázzunk, hol érdemes megszállni?milyenek az árak?…stb.
  Elõre is köszönöm a segítségeiteket, hozzászólásaitokat!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #142817 Hozzászólás

  ricsi

  ez vagy az

  Én voltam mind a két szigeten.Korzika vadregényes, tele növénnyel, hegyi patakkal, szûk és kacskaringós szerpentinnel, szép tengerparttal, sok-sok látnivalóval.Az árak a nagy bevásárló áruházakban nem volt vészes, de szerintem nem volt drága.Szállást a neckermann-on keresztül rendeztem, kompot elõtte saját magam neten néztem ki.
  Szardínia nagyobb léptû sziget, kevesebb út közbeni látnivaló, de azért nem kopár, viszont a tengerpartja Cagliari alatt leírhatatlan. Gyorsabb a közlekedés, temperamentumosabbak az emberek, ez sem drága, a fõvárosban sok érdekes látnivaló, mindent meg lehet venni.Szállás ua, mint korzika, komp is.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Korzika vagy Szardínia…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.