Korzikai kalandtúra

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Korzikai kalandtúra

 • Indította
  Témakör
 • #12829 Hozzászólás

  Balázs

  Augusztus 1-14 ig kalandtúrát szervezunk Korzikára. Kilenc fõs busszal. egyetemistákkal, tapasztalt vezetõvel. még van néhány hely. Az ár 90 ezer forint, mely az utazást, kompot és a szállást tartalmazza. Részletekért hivd a 3O-2797565-öt, vagy irj emilt

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #146372 Hozzászólás

  Balázs

  Igen, kalandtúra

  Mi nem vagyunk agoturs, es nem egy ötvenfõs busszal megyunk oda, hanem kilencen, ami összehasonlithtatlan rugalmasság. ha adsz emilt, akkor küldök neked részletes programot.
  Egyébként én ötödször szervezem ezt a túrát e ésmáshova is járunk, ennyire vgagyok tapasztalt.

  #146371 Hozzászólás

  Erika

  Kalandtúra?

  Szevasz Balázs!
  Mi a program, mennyire kalandtúra. Ti nem az agotours vagytok véletlenül? Nekik van Korzikai kalandtúrájuk ebben az idõben, csak olcsóbb. Milyen tapasztaltak a vezetõk?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Korzikai kalandtúra
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.