Kotorékozás

 • Indította
  Témakör
 • #46274 Hozzászólás

  Balázs

  Józsi tanácsát megfogadva itt indul az új téma, ezután a kotorékos élményeket + tapasztalatokat itt osztjuk meg egymással. Jó lenne ha a borz védettségével kapcsolatban tudna valaki biztos infot.
  Üdv

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #446497 Hozzászólás

  lojetek

  egymast ne a

  vedtelen allatokat…

  #446496 Hozzászólás

  kotti

  istenem

  Hehh vicesen röhögök azokon akik ijenkor akarnak állatokat megvédni.Nekemis van két tacskóm és beakarokm õket tanítani erre a vadászati módszerre ezek a vadak rengeteg kárt tesznek és még ígyis túl elvannak szaporodva.Amugy az embert épp ez különbözteti meg az állatoktól h gondolkodik és puskája van meg kutyája idióták.Különbenis évzázadok óta van ijen vadászat nah sok szerencsét kutyatartó és vadászó bajtársaimnak! ádám

  #446495 Hozzászólás

  Gergõ!

  Én meg Bátorban lakom.Ajánlom neked-ha már mindenáron állatokat akarsz kínozni-,hogy keresd meg a sámsoni vadászokat társaság szinten és õk biztosan tudják,hogy ki az a Balázs nevû személyiségfejlõdési zavaros.

  #446494 Hozzászólás

  Gergõ

  Jó napot!

  A sámsoni kotorékozásrol szeretnék érdeklõdni.Próbálkoztam telefonálni de ki van kapcsolva a telefon.ha lehetne egy másik számot megadni.Én Nyírbogáton lakom.Remélem létrejön az ismerkedés.

  #446493 Hozzászólás

  Gyerekek!

  Nektek is csak azt mondom ,mint a gyerekeimnek:a vadat is várja a családja.Micsoda személyiségfejlõdési zavaros emberek vagytok,hogy az állat szenvedésében lelitek örömötöket?Tapsolni szoktam,amikor vadászbalesetrõl hallok.Kutya nélkül és puszta kézzel menjetek a borzvárba,úgy érdekesebb lenne,akkor a borz játszana veletek.Én is értek a vadhoz,mégsem bántom.Az összes vadász gyilkos,és nem kell a hülye duma arról,hogy Ti helyettesítitek a farkast,aranysakált,meg a medvét!

  #446492 Hozzászólás

  Nyest

  borz

  Szevasztok tavaj márciusban fogtunk egy 8.5 kg -os borzot egy tacskoval egy ásoval 2x 50cm -t ástunk 1m sugarut 45perc volt megis let a csikos!! mára már rengeteg kotorékozást tudhatunk magunk mögött nekem 2 jagdom eszméletlenül mennek a kotorékba othol mükotorékban edzenek van + 2 magyar vizsla hajdusámsonban lakok a körny éken sz inte minden srác a vadászattal foglalkozik.rengeteg roka borz vár van mifelénk akinek van kedve eljohetne egy napra borzra!(februártol rokára)tel:0620 25 11 257 sok sikert!!!

  #446491 Hozzászólás

  fabrigo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kotorékozás

  vadászidénye június 1. február 28.

  #446490 Hozzászólás

  Atesz

  Borz

  Már nem védett.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Kotorékozás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.