Kovács László úgy akar “nemzetet egyesíteni”, hogy

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Kovács László úgy akar “nemzetet egyesíteni”, hogy

 • Indította
  Témakör
 • #23140 Hozzászólás

  közben

  továbbra is (!) “fröcsköl”, vádaskodik és fenyegetõzik, mint eddig is tette… Jó lesz ez így ?!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 161
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #268249 Hozzászólás

  lókupec

  hé, féregírtó! tudod, a régi kérdés…

  monnyuk a Farkas Flórit sem értem, hogy mit feszít a nyiltan cigányellenes MIÉP támogatását élvezõ (ill. bocs, azt nyíltan vissza nem utasító) fidesz széksorok között…”

  Sz’al hogy is van ez?

  #268248 Hozzászólás

  budapesti

  hagy szóljon

  Nekem tetszik Jolynaar a stílusa. Egyrészt nem zavar, hogy sík ideg, hogy csurkapistáját kivágtuk a parlamentbõl, másrészt folyamatosan jó érzés, hogy a hozzá hasonlók (fidesz) sincsenek már hatalmon, sõt hamarosan megismerkedhetnek az elõzetes letartóztatás szép intézményével. Ennek ellenére nemecsek tanácsai igen megszívlelendõek, Jolynaar testvér.

  Hajrá Magyarország!

  #268247 Hozzászólás

  nemecsek

  Joly

  figyelj: ki a f…sz vagy te ,hogy mindenkit úgy élbõl elküldesz a p..ba. Ha te magyar vagy én nem akarok az lenni.
  Már írtam neked te ta..hó miért törnéd le mondjuk az ujjaimat, ha nem értek veled egyet. Szerintem egy frusztrált alak lehetsz, aki Freud dr. ( zsidó!) is már anno 1910-ben leírt a palettáról. Javaslom: szerezz mielõbb egy nõt-vagy köcsögöt-esetleg onanizálj!

  #268246 Hozzászólás

  Jolynaar

  budapesti!

  Akkor lesz magyar feltámadás, ha az ilyen férgek mint te, a hazám megrontói eltakarodnak az útból. Mondjuk kiköltezhetnél amerikába!

  #268245 Hozzászólás

  budapesti

  az igaz magyarokról

  Kedves Jolynaar, örömmel tölt el, hogy bár kétszer is megírtad, hogy nem koptatod a billenyûket miattam, illetve nem vitatkozol velem, de úgy látszik az értelem szavának mégsem engedelmeskedik a szív: mágiscsak írsz. Látod, így vagy te a Viktorral is: tart még a szerelem, ezért az értelem még kissé homályos. De majd nyiladozik.

  Éljenek az igaz magyarok, ott ahol vannak: a Csurka Pista igaz magyar (mert ÁVÓ-s besúgó volt) a Parlamenten kívül és egy másik igaz magyar, a Farkas Flóri (Göncz papa kegyelmébõl nem ül sikasztás miatt) pedig a Parlamenten belül. Éljen!
  Így van ez rendjén: a nagy cigány ellenes demagóg szív, miközben a roma testvér képviseli a fidesz társadalmat, meg persze õt is meg téged is, mert a miép is a fideszre szavazott, ugyebár?
  Testvér, hát hogy a ..csába lesz ebbõl még egyszer magyar feltámadás?
  Hajrá Magyarország!

  #268244 Hozzászólás

  Jolynaar

  budapesti!

  Magyar állampolgár vagy, de nem igaz magyar! Ne forgasd ki a szavaimat! Nem csak olvasni kéne a fórumot, hanem megérteni a karakterek értelmét! Úgy látom, hogy ez neked nehezen megy! Ameddig nem az általam említett dolgokról beszélsz, hanem összevissza irogatsz mindenféle baromságot, addig nincs értelme vitára szállnom veled!

  #268243 Hozzászólás

  budapesti

  elnézést!

  Kedves Jolynaar, a testvér megszólítás csak kedvesség volt, ahogy ti ott a miépes-körben egymást hívjátok. Azt hittem, örülsz neki. Elnézést.
  Én magyar vagyok, de ha te nem, akkor szintén bocs, és visszakozz a vérem megszólítás.
  És egytértünk, hogy a mocskolódás pedig tényleg nagy disznóság: tényleg, hogy lehett a Csurka ilyen mocsok (ahogy írtad) besúgó, látod, most már ketten sem értjük.
  Hajrá Magyarok!

  #268242 Hozzászólás

  Jolynaar

  Végre!

  Akkor annyit megért ez az irományom, hogy most már tudod te budapesti, hogy mik történtek ott. Ezekrõl a tényekrõl sem a vezéreid sem te nem beszélsz szívesen, pedig szerintem Te pontosan tudsz ezekrõl. Egy dolgot szeretnék tisztázni: nem vagyok a testvéred, a véred meg pláne nem! Kritikán aluli mocskolódásaiddal szembe nem szegülök, nincs értelme koptatnom a billentyûket miattad. Úgyis mindenkinek megvan a véleménye rólad itt! És ezt nem bóknak szántam!

  #268241 Hozzászólás

  budapesti

  vajh?

  Meg még azon merengtem el az imént, hallva hogy a közpénzek lenyúlóira immáron réá jár a rúd, hogy tud-é majd közbenjárni kíméletes eljárásért a börtönbe kerülõ fideszes eszmetársai érdekében a Farkas Flóri? Mármint hogy a Kozmai utcai sitkón az Orbán-i felhívásra bizonyára szorgosan megalakított local Lungó Drom polgári sejt aktivistái legalább ne az elsõ este próbálják fel valamennyien a hamvas fideszes popsikat? Vagy legalább ne mindenki hozzon magával még egy embert, mert az most itten nem aktuális, ímmár? El-elmélázgattam e kérdés felett.
  Hajrá Magyarország!

  #268240 Hozzászólás

  budapesti

  Jolynar is kapott a fejére az ÁVO-n?

  Jolynaar testvérem, azt írtad, hogy
  “…kínzásokat, kivégzéseket, amiket köztudottan horn,meggyesi,kovács követtek el pufajkás elvtársaikkal az Andrássy út 60-ban!” Téged is ott vertek erre az állapotodra, szegény szittya vérem?
  Mert eddig még nem tudtam köztudottan, hogy a mai kormány tagjai, tehát a medgyessy, meg a kovács (a horn nem érdekel, mert már õt szerencsésen letudtuk) verõlegények és mellékesen gyilkosok voltak az ÁVH-nál. Ezek a disznó komcsik tehát már kisgyerekeket is felvettek, a disznók. Hallatlan.
  De mivel egy másik témában, a Pannon rádiót ajánlottad, sõt az ajánlásokat hálásan köszönted, gondolom tudsz tájékoztatni, hogy közös fõnökötök, Csurka Pesta pártelnõk úr már a horn, medgyessy, kovács pufajkásoknak is BESÚGOTT, vagy csak a Péter Gábornak?
  Köszi. Találkozunk a holnapi Orbán-misén, de nem fogsz felismerni, mert a kokárda a pöcsönön lesz, megemlékezvén arról, hogy Csurka Pista sem nagyon dicsekedett ezzel az általa feljelentett barátai elõtt.
  Hajrá Magyarország! De jó, hogy nem vagytok már kormányon!

  #268239 Hozzászólás

  Jolynaar

  Monk!

  Ha megengeded, válaszolnék az általad felvetett dolgokra! Azt látom, hogy nem tudsz megbékélni az imádott pártod, az msz(m)p MÚLTJÁVAL. Ezért próbálod aktuálpolitikai sárdobálássall, vádaskodással feledtetni a múltat. Te már most lezártad volna ezt a témát, tudom. Az igazság néha fájdalmas. Nehéz lehet egy ilyen mértékben megtévesztett embernek ráébrednie, hogy eddig kötélen ráncigálták, azt mondták neki, ami hallani akart. Úgy gondolom, nem szabad ennek a generációnak sem elfelejtenie a szigorú valóságot. Én is nagyon örülök, hogy egyikünk sem élte meg a kínzásokat, kivégzéseket, amiket köztudottan horn,meggyesi,kovács követtek el pufajkás elvtársaikkal az Andrássy út 60-ban!Ebben legalább egyetértünk! A passzív állampolgári ellenállás a mi fegyverünk, nem a vörös baseballütõ, a vipera. Mi nem fogunk kiegyenesített kaszákkal az utcára vonulni. Ez úgy is csak egy átmeneti állapot, ciklus nem lesz, és ezt írásba adom!

  #268238 Hozzászólás

  lagzilajcsi

  Hé, túloldal !

  Attól tartok (komolyan tartok tõle!), elõbb néztek ti egy nagyot, mint gondolnátok !

  #268237 Hozzászólás

  Monk

  viktátor

  Ok.
  Téma lezár.
  Szevasztok.

  #268236 Hozzászólás

  viktátor

  monknak

  felejtsd már el ezeket a partizán akcióhõsöket. légy pacifista, ne próbáld meg észérvekkel meggyõzni õket, a (legitim) választásoknak vége, ne vesztegesd a “szellemi municiót”. így is, úgy is vörös pufajkás komenista maradsz a szemükben, nem bírnak leszállni a biciklirõl…

  #268235 Hozzászólás

  Monk

  Jolynaar

  Jaj Jolynaar gondolkozz. Én kérdeztem, és nem válaszoltál. Nagyon gyorsan jön nálatok, az hogy vörös fajtád, (az enyém max kun és barna) irgum burgum stb. Dátumokat nem nagyon mondtál. Olyan dolgokat emlegetsz, amiket te, hál istennek soha nem, tapasztaltál, és nem is fogsz, ez bulinak jó, amit csinálsz másnak nem. Ha megfigyelted a politikában a forró fejeket mindig lehûtötték, ne légy forró fejû felesleges.
  Ezeket mikor is mondtam neked:populistának, rasszistának, hitlerjugend?
  Egyébként te nem láttad az utolsó kivégzést Magyarországon, hál’ istennek én sem, csak amit akkor leadott a TV. Tehát mirõl is beszélsz? Mármint hogy nem régen? Galaktikus idõ szerint vagy mit jelent a nem régen? Te akkor még nem is éltél, és abban a szerencsében van részem, hogy én sem. Olyan dolgoktól rettegtek, amit nem is tudtok csak film archívumokkal alátámasztani, mert az elmúl 40-évben nem volt ilyen. Nektek érvek kellenek, ahhoz hogy, rádöbbenjetek lekéstétek 56-ot, saját szemeteknek és fületeknek sem hiszitek el, hogy fölösleges sárdobálás, amit tesztek. Élõ orosz katonát nem láttatok és lázadoztok a többi magyar ember ellen, mert nem a ti szátok íze szerint alakultak a választások. Idegenek nincsenek az országban az amerikaiakon kívül ugye.:) Azok ellen meg nem kéne. Mert az írmagunkat is ki irtják. Megállapítjátok, hogy mindenáron csak hátrafelé kell nézelõdni és nem elõre. Lehet kimenni az utcákra most, és forradalmat tesz Hajrá! Nem kell itt játszani a fejét holmi káplároknak, akik a seregben biztos fogással makszimum a fölmosó rongyot tudták tartani. Ha bajtársát ott lõtték volna fejbe mellette, akkor valószínûnek tartom, nem jártatná a száját, hanem befogná de nagyon. (Én beszéltem olyan szabadkai magyar fiatalokkal, akiket a háború után évekkel is idegösszeroppanással kezeltek.) Még szerencse hogy itt nem lehet hallani a folyamatos kiabálást, de látom, ha tehetné, akkor siketre üvöltené a másikat. Mondom, most kell kimenni az utcára és megmutatni milyen tökös srácok, vagytok. Persze az benneteket nem érdekel, hogy többi szerencsétlent belerángatjátok a sza…, lényeg, az hogy a ti, elképzelésetek megvalósuljon. És eljöjjön a ti idõtök. Amikor majd gondolom már ti is kedvetekre, fosztogathattok és rabolhattok, mert gondolom ez itt a probléma, kimaradtatok a buliból. Te még gyerek vagy azért, a káplár meg elba… az elmúlt 4 évet. Gondolom, ha Medgyessynek pénz kellet, volna akkor nem, adja el és lép ki a cégeibõl. Az Orbánnak nem volt mibõl kilépni, de most már van.:) Minden koma sógor jó barát megszedte magát, persze nem kellõen, mert akkor nem kapaszkodtak volna két kézzel a kezükbõl kicsúszó hatalomba. Én értem speciel semmit nem tett az Orbi és nektek sem kell bonyolult mûveleteken törni a fejeteket, hogy összeszámoljátok, mert értetek sem.
  Mór az csak gyerekcsíny volt igaz, ja és nem 98-ban, hanem most. Ezt te sem gondoltad komolyan.
  Az érdekessége a dolognak, hogy mindig a vörösökkel jöttök, a narancs nincs ám túl messze színskálán.
  Ui.: Az Antal-ról csak annyit, tanár volt, a katedra és az élet két különbözõ dolog.

  #268234 Hozzászólás

  Jolynaar

  Javítás

  Elmondtam a véleményemet.

  #268233 Hozzászólás

  Jolynaar

  Monk!

  Én nem anyáztam, csak elmondtam a véleményedet, ami neked nem tetszik. A vörös fajtád által gerjesztett félelemérzet, a múlt visszatérésétõl való rettegés vezérelte az ujjaimat. Nem is volt az olyan régen, hogy a körmösbauer meg a tököspetõ gyuszi parancsára ugrott. Ugyanazok az emberek rendelték el a kivégzéseket, kínzásokat, akiket ma az mszp/szdsz padsorokban látsz. Belátom, hogy neked ez fáj, nem tudsz vele szerencsére “MEGBÉKÉLNI”, ezért csak a Kövér Lászlót bírod emlegetni kritikán aluli stílusodban. 94-98 között a robbantásos merényletek száma jelentõsen emelkedett, a bûnözés tetõfokára hágott.
  u.i: Káplár: Monk észérveket nem nagyon tud felhozni, inkább elnevez minket populistának, rasszistának, hitlerjugend-nek stb.stb.Ez egyszerûbb megoldás, tudod.

  #268232 Hozzászólás

  Káplár

  Monk polgárelvtárs !

  Ha nincsen megfelelõ válaszod vagy érved, ne azzal tudd le, hogy a Káplárral van a gond!!!Ez így szegényes!
  Ha tényleg nem akarod hogy a bolsik lenyúlják a földet,akkor ne abból csinálj gondot hogy a Kövérnek mennyi van(azt már ba..hatjuk!),hanem akadályozzad meg a többi(mert az az igazán sok ám!) ellopását!!!
  A ruszkit meg ugyan ki paterolta haza,ha nem Antall,a Gorbacsov politikáját és a dicsõ Szovjetúnió helyzetét meglovagolva?!!!És ki lépett ki a Varsói Szerzõdésbõl,és ki hagyta ott a totális összedõlésnek indult KGST-t?!!!Talán bizony az MSzMP/MSzP?!!!Ha ilyet merészelsz válaszolni,képletesen átharapom a torkodat!!!
  .
  Jolynaar!Ne dõlj be az öregnek!!!Ez az ember ravasz és nagyon bársonyos!!!Elvtárs-szagot áraszt!!!

  #268231 Hozzászólás

  Monk

  Jolynaar

  Azért neked írok mert ez a Káplár nagyon baka ésszel gondolkodik. Lásd a kockát gurítja, a golyót meg viszi.
  1. Sajnos nem a korodbeli vagyok, így sajnos túl ifjú sem.
  2. Nem örülnék ha itt lennének az oroszok mert kellõ képpen fosott a seggem amikor itt voltak. (Én láttam õket harcolni)
  Tudd mi magyarok sehol nem voltunk, ez sajnos nem sztárolás. Náluk az ember élet valóban nem számított. Még a saját fajtájuk é sem.
  3. Nem örülnék neki, ha mindenki egyformán csóró lenne, én ezt egy szóval nem mondtam. Ellenben azt sem szeretném, ha 40-50 kezében volna az ország termõföldjeinek 90%-a. Legyél reális és vedd a fáradságot és nézz utána mondjuk Kövér László földjeinek. Lesni fogsz, én is lestem, meg jegyzem nem MSZP-s mondta el.
  4. Mond el légyszíves mikor is vitek embereket az Andrássy 60-ba? Már az elmúlt 35-40 évben, 2002 írunk.
  5. Nyugodt lehetsz továbbra is marad a régi közbiztonság és lehet, hogy repülünk a Deák tér közepén. Még Orbi is döbbent.
  5.Te szerinted ki keverte a kártyákat és ki tette ki innen a ruszkikat. (Orbánt ne, még inas sem volt akkor.)
  Ui.:Tényleg nem gondolkodtok, hanem egybõl anyáztok. Hmmm.

  #268230 Hozzászólás

  Káplár

  Monk polgárelvtárs!!!

  Komám!Én nem likvidálni akarom a tetves komunistát a deresen,csak addig verni a veséjét,amíg õk verték apámét,meg míg elmegy a kedve a politikától meg a nagy pofától egy életre,meg bocsánatot nem kér térdenállva a néptõl!Aztán elmehet,persze csak azután,hogy elszámol az utolsó krajcárig azzal,amit összelopott 50+4 év alatt!!!
  A volt kormány azért igyekszik a parasztnak adni a földet (persze nem ingyen,te seggfej!),hogy a bolsevik ne gyûjthesse be,aztán ne adhassa el min.500% haszonnal idegeneknek!Tudod mit,azt se bánnám,ha a paraszt ingyen kapná meg,annyi neki is simán jár,ha a büdös komunista 100Ft-ért meg 1Ft tudott gyárakat venni,ráadásul hozomra!!!
  A lengyelekkel én nem foglalkozom,jobb lenne,ha te is a sajátjaiddal foglalkoznál meg példálóznál inkább,meg azzal törõdnél,hogy mi lesz szerencsétlen országunkkal most!!!!!
  A ruszkit ki hajtotta ki Magyarországról,talán bizony kádár,az ortodoxkomunista grósz, a “reformkomunista” németh (hahaha! aki aztán elment kapitalistának Londonba!) vagy az alamuszi és iszákos kis horn???!!! Kisbarátom,felõlük még mindig itt lenne a vöröshadsereg!!!
  Ha meg a kádár seggét nyalod,akkor mondjad ki nyíltan!!!
  Arról meg ne is álmodj,hogy méltató szobrot emelhetsz a komunista diktatúra volt nagyvezérének!!!Ha ez mégis megtörténne (mert “ezeknek” ez simán belefér!),másnapra viheted majd a MÉH-be,mint ócskavasat!!!Csak nem képzeled,hogy eltûrnénk???!!!!!!!!!!!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 161
Hozzászólás: Kovács László úgy akar “nemzetet egyesíteni”, hogy
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.