Közép Amerika

 • Indította
  Témakör
 • #53577 Hozzászólás

  Merj

  Üdv mindenki.
  Idén nyár közepén, végén tervezem, hogy egyedül nekivágok és bejárom Közép Amerikát. Repjegyet retúr, de haza utat nem fixre, ugyanis addig szeretnék “kóborolni”, amíg a rá szánt pénzem el nem fogy (1-1,5 millió). Nicaragua-t, Costa rica-t és Panama-t néztem “biztonságosabbnak”. Nem akarok semmi tervet, ahol jó a társaság ott tovább maradni, szórakozni, nevezetességeket nézni, kultúra stb.
  Kérdésem akik már jártak erre:
  Milyen a közbiztonság?
  Milyenek az árak? (szállás, gyors kaják, gyümölcs, víz, főétel stb árak?)
  Esetleg vki tud ajánlani ilyesmi turistaszállót?
  Első utam lenne, így turistaszállón. Milyen az itteni közösség, lehet ismerkedni, esetleg “bandába verődni” és járni az országot?

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457872 Hozzászólás

  kutazó16
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Re: Közép Amerika

  Még mindig én vagyok, még annyit, minden érdekelne, Mit érdemes vinni? (ruhát, pipere cuccot, igazolványok) Mire kell figyelni? MINDEN TANÁCS :D

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Közép Amerika
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.