Közép-amerikai körút

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Közép-amerikai körút

 • Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Bence 12 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #24952 Hozzászólás

  Eszter

  Tervbe vettük: Mexikó-Guatemala-Honduras-Nicaragua-Costa Rica

  Szerintetek mi a legolcsóbb közlekedési eszköz ezen az útvonalon?

  Manniyre rohanós, ha van erre egy hónapunk?

  És milyen légitársaságok vannak, akikkel az Amrika kontinensen lehet utazni (Pl konkrétan: San José-New York)?

  Köszi!

  Eszter

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #294568 Hozzászólás

  Bence

  Ha Mexikó komolyan érdekel

  kattints a Mexikó konkrétan II – re és írj! Ott megtalálod az e-mail címemet a január végi bejegyzésemnél. Amúgy mikor és hányan utaznátok ez elég fontos kérdés ha tudni akarjátok mennyibe fog kerülni az utazás…

  #294567 Hozzászólás

  carapicha

  utazas

  Elkepeszto, h milyen batrak egyesek. Ha ennyit sem tudsz a teruletrol vagy nem vagy kepes kideriteni, akkor hogy fogod feltalalni magad mondjuk Tegucigalpaban, ahol fenyes nappal a jarokelok szem lattara csontoznak alsonemuig ki.

  Mivel csak repulovel es autobusszal lehet mozogni hoszabb tavon (itt most kizarom a stoppot), ezert radbizom a valaszt. Nem tudom milyen eszkozre gondoltal meg, mert a hatarok kozti autoberlesre kb. 3 honap ugyintezessel szamolj, de inkabb tobbre.

  Costa Rica min. 2 het, h valamit is lass. Nicaragua 5 nap mondjuk a deli reszen a nevezetessegek. Honduras 5-7 nap a minimum, Guatemala szinten, de inkabb bo het. Mexiko hatalmas, oda onmagabn kell az egy honap. En kihagynam Mexikot es Costa Ricat, vagy csak Mexikoba mennek, esetleg Guatemalat es Belizet hozzacsapnam. Igy ez X-elgetes izu. Meg egy olyan valtozat is esszeru, h Costa Rica, Nicaragua, Honduras. Mar Guatemala huzos idoben. Esetleg CR, Nic, Panama. Ezek fernek el egy honapban szerintem, ha latni is szerenel nem csak zotykolodni. Csak mig Mexikobol leersz San Joseba/CR az egy het busszal es akkor egesz nap a buszon ulsz, de ha a legdelibb reszrol indulsz, akkor is 4-5 nap.

  http://www.travelocity.com a baratod.

  http://dps1.travelocity.com/airgchoice.ctl?SearchMethod=BestFareFinder&trip_option=roundtrp&dep_arp_cd(1)=SJO&arr_arp_cd(1)=New%20York&module=calendar&adult_pax_cnt=1&chld_pax_cnt=0&senior_pax_cnt=0&frontDoor=Y&departure_dt=Mar&arrival_dt=Apr&pref_aln=all&FromTF=true

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Közép-amerikai körút
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.