Közép-India hátizsákos túra novemberben

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Közép-India hátizsákos túra novemberben

 • Indította
  Témakör
 • #53574 Hozzászólás

  Mumbai
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Útitársat (vagy útitársakat) keresek közép-indiai túrához. 38 éves nő vagyok, így elsősorban 30 feletti lányokat, de természetesen fiú útitársak sincsenek kizárva.
  Terveim között szerepel egy Mumbai-Goa-Mangalore-Hampi-Mumbai hátizsákos túra. (Hampi és Mumbai között visszafelé idő függvényében még egy-két tengerparti kisváros). A túrát 3 hétre tervezem, novemberben. Mumbai-ban és Goa-n szeretnék több időt tölteni, míg a többi helyszínen jellemzően csak 2 napokat. Az utat szeretném a lehető legköltséghatékonyabban kihozni, tehát a szállásokat, étkezéseket, a még elfogadható színvonalon, de az árakat szem előtt tartva kigazdálkodni. Értem ez alatt, hogy nem lesz szempont, hogy a szálloda több csillagos legyen és sík képernyős tv nélkül is megvagyok. :)
  Olyan társak jelentkezését várom, akik elsősorban a kaland, a kihívás ízét érzik és fel vannak készülve az európai színvonaltól eltérő, egyszerűbb, adott esetben sokkal rosszabb körülményekre, mind az utazást, mind a szállást, mind pedig a higiéniát illetően. Nagyon fontos, hogy az esetlegesen kialakuló váratlan helyzeteket képesek legyenek kellő humorral és pozitív hozzáállással kezelni. Ha először utaznál Indiába, ne csak az egzotikum csábító erejét lásd, de hagyd is otthon az európai mentalitásodat és légy képes kiszakadni a komfortzónádból. :)
  Ha az utazás felkeltette érdeklődésedet, kérlek írj a köv. címre: ekardos76@gmail.com

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457870 Hozzászólás

  Mumbai
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Re: Re: Közép-India hátizsákos túra novemberben

  Szia. Kérlek írj emailt az ekardos76@gmail.com-ra. Köszönöm. Várom leveled.

  #457869 Hozzászólás

  Szabó Rózsa

  Re: Közép-India hátizsákos túra novemberben

  Érdekelne a túra.Szeretnék bővebb információt ezzel kapcsolatban.2013 őszén voltam már Indiában hátizsákos turistaként 45 napot töltve ott. Észak, közép, kelet India és Tamil Nadu nevezetességeit kerestük fel társammal. Egyedül nem szeretnék utazni, ezért keresek társaságot vagy útitársat. Várom a választ. 2

  #457868 Hozzászólás

  a13

  Szia! Megint irtam e-mailt, hatha most mar nem a spambe ment :)

  #457865 Hozzászólás

  a13

  Szia!

  Irtam e-mailt.

  A.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Közép-India hátizsákos túra novemberben
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.