Közös programok & utazzunk együtt

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Közös programok & utazzunk együtt

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #461883 Hozzászólás

  galgabor78
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok,

  Mivel szeretek utazni és kellemesen, aktívan eltölteni az időt, azonban sajnos ehhez nem mindig van meg a megfelelő és pont ráérő társaság, így itt próbálok útitársakat keresni és ezzel együtt szélesíteni az ismeretségi körömet, kilépni a komfortzónámból.

  Legyen ez egy Balatoni rövid vagy hosszú 7vége, ottalvással, borozással vagy vitorlázással, Tisztatavi motorcsónakázás, akár Horvátországi rövid/hosszú 7vége, Istria vagy Trogir vagy bármi más, attól függően, hol van pont jó idő, akár Szlovén rafting, Székelyföldi vagy szlovák túrázás, illetve Osztrák síelés vagy hótalpazás, biciklizés, motorozás…

  Persze kisebb és akár nagyobb kaliberű repülős utazás is belefér megfelelő szervezés után és a megfelelő társasággal.
  Nem feltétlenül low budget a célom, hiszen szeretem a kényelmet és vannak igényeim szállás, utazás, ételek és programokat illetően is.
  38 éves pesti ffi vagyok. Kereslek ha 30-40 közötti Nő vagy Férfi vagy, aki alkalmazkodóképes, lehetőleg nemdohányzó, szeret utazni, de nem feltétlenül van kivel megtennie mindezt.
  Ha érdekelhet, kérlek jelezd szándékodat emailben galgabor78@gmail.com vagy fészen írj rám : https://www.facebook.com/gabor.gal

Hozzászólás: Közös programok & utazzunk együtt
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.