Kréta

 • Indította
  Témakör
 • #11259 Hozzászólás

  kájé

  Minden érdekel Krétáról,ha tudtok írjatok jótanácsokat,látnivalókról stb….

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #136133 Hozzászólás

  Geza

  Kreta a neten

  Hello!

  Anno “veletlenul”, a kretai nyaralas utan nezegettem a neten a gorog szigetekrol szolo weblapokat es talaltam egy, azt hiszem, heraklioni szervert, ahol epp az akt. idojaras-jelentes is ott volt. Mar nem emlexem, de valami forthnet.gr volt a domain.

  #136132 Hozzászólás

  SzPP

  Kréta gyönyörû, feltétlenül érdemes elmenni oda, akár többször is. Októberben a tengerben biztos lehet még fürödni, és az idõ is nagyon jó lehet még mindig. Mi most júliusban voltunk, 32-38 C közötti nagyon jó idõ fogadott bennünket, felhõket csak nagyon ritkán lehetett látni. Szerintem most még nagyon is érdemes elmenni Krétára, vigan lehet majd fürödni. Júliusban 23-25 C lehetett a tenger, nagyon kiváló volt. Menjetek … és majd írjátok meg, hogy most milyen volt. Ha majd bescannelem a krétai képeket is, akkor megírom a címet, hogy meg lehessen nézni. Szerintem Krétára még a két hét is kevés azoknak akik szeretik a természeti szépségeket, a szép tengerpartokat.

  #136131 Hozzászólás

  kájé

  kréta

  Ki tudja milyen idõ van krétán?Oktober elején hány fokos kb. a tenger?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Kréta
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.