Kréta repülõvel, de meilyik légitársaság?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Kréta repülõvel, de meilyik légitársaság?

 • Indította
  Témakör
 • #9078 Hozzászólás

  gf

  Ahogy néztem a Wizzair indít járatokat, de csak júniustól szeptember közepéig/végéig… Ha Áprilisban,májusban szeretnék lemmenni,akkor mit ajánlotok, s a jegy mennyit kóstál?
  Néztem egy oldalon,talán a Vista? De ott valami hihetetlen 280 000 ft-os repjegyet dobott ki illetékek nélkül, s ez volt a legolcsóbb!!!
  Gondoloim valami rendszerhiba lehetett, hiszen annyiért Ausztráliába szokás menni, nem ide a “szomszédba” :)

  Tapasztalatok, egyéb?

  köszi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #123362 Hozzászólás

  huha

  nagyon

  köszi az infókat, értékes google perceket (órákat?) spóroltatok be. Ez az Athénig fapadossal, után a komppal szimpi,elsõsorban a költségek miatt :))
  Mégegyszer 1000 köszönet

  #123361 Hozzászólás

  kislány

  van még néhány lehetõség

  airberlin sem tartozik a legolcsóbbak közé, mintahogy a többi sem: laudaair bécsbõl, olympic airways bécs-athén-her-athén-bécs vonalon, esetleg malévval vagy más olcsóbbal lejutni athénig, onnan aegean airlines krétáig. végig kell nézni az aktuális árakat a honlapokon. de ha már athénban vagy, este 9-kor komp is megy krétára, 9,5-10 óra az út, nem vészes, végig lehet szunyókálni és azt hiszem a reptérrõl megy egy városi busz egyenesen a kikötõig. talán 30-35 eur lehet ebben az évben deck jeggyel.
  esetleg neckermannnál csípj el egy charter jegyet (türelem és kitartás kell hozzá néha), mintha õk már indítanának májusban is, legalábbis korábbi években volt. a charter jegyekért kb 80-85e ft-ot kell fizetni, mert krétára nem szokott maradni jegy, így a teljeset kifizettetik, de persze ehhez is szerencse kell:)
  vagy próbáld meg a http://www.thomascook.nl vagy http://www.thomascook.co.yu oldalakat, korábbi években ott is lehetett tényleg olcsó jegyet venni, de ezek természetesen nem Mo-ról indulnak, így oda is el kell jutni. nagyjából ennyi jutott eszembe, remélem segítség lesz valamelyik ötlet.
  üdv
  kislány

  #123360 Hozzászólás

  Laci

  Air Berlin

  Air Berlin, Bécsbõl.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Kréta repülõvel, de meilyik légitársaság?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.