Krk vagy Rab szigetre keresek szállást

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Krk vagy Rab szigetre keresek szállást

 • Indította
  Témakör
 • #8825 Hozzászólás

  Péter

  Sziasztok!

  Nyárra keresek a fenti két szigeten max. 3 esetleg 4*-os szállodát, esetleg apartmant 2 felnõttnek + 1 14 éves gyereknek.Tudom most azt mondjátok a neten van elég infó nézzem meg.
  Olyanoktól várok infót akik tavaly voltak valamelyik helyen,
  és konkrétan tudnak informálni strandról szórakozásról stb.
  Lehetõleg neten leinformálható helyeket keresek.Ha valaki már lefoglalta a helyét idénre és estleg melléjük szegõdhetnénk az is jó lenne.
  Köszike!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #121174 Hozzászólás

  no

  Rab sziget

  Szia Péter. Krk szigeten még nem,de Rab szigeten már voltam és pont tavaly nyáron. Tudom ajánlani, nekem nagyon bejött, szivesen maradtam volna még pár napot. San Marino részen voltunk, ott megtalálható mind a 3 partfajta, kavicsos,homokos,sziklás. A tulajjal összehaverkodtunk,de sajnos már nem tudom a telefonszámát.
  Az éjszakai élet is elég pezsgõ, csak tudni kell a megfelelõ helyre menni! :)

  http://www.horvatutazas.hu/212.htm
  Jó nyarallást!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Krk vagy Rab szigetre keresek szállást
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.