Kuala Lumpur

 • Indította
  Témakör
 • #42440 Hozzászólás

  erica

  Sziasztok, segitseget kernek, hogy milyen informacioitok vannak arrol, hogy hogyan lehet Kuala Lumpurba eljutni minel olcsobban. Rendben, mehetek gyalog is :) de azert legkesobb egy het alatt szeretnek odaerni.
  Barmilyen info is, nagyon koszonom elore is.

  Erika

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #401346 Hozzászólás

  patakiz

  A Vista se tuti,

  mert pl. Bangkokot nyolcvankilencezerért kínálják, csak mikor bemész, hogy vegyél 2 jegyet, akkor derül ki hogy az már 140 ezerbe kerül, mert csak szeptemberig volt ilyen olcsó, ui.: ezt mindig elfelejtik feltüntetni és pont mindig is elfogyott már.
  A menet: November 22.-tõl össz. egy hónapra. Thaiföld, Laosz (Szingapur és Kuala Lumpur, de ide összesen csak 5 napra)
  lsd. még a Thai-ságok és a Laosz címszavak alatt.
  A repülõjegyrõl még eszembe jutott, hogy nekem eddig 120e+illeték+1éjszaka az athéni reptéri padon :[ , a legjobb foglalásom az M&M Tours-nál.

  Zoli

  #401345 Hozzászólás

  erika

  vista

  ennel olcsobbnak tunik a Vista utazasi iroda oldalan latott ertek, amely szerint Kuala Lumpur 118.000 Ft. Akkor mar nem hiszem, hoyg erdemes annyi kavet magamba donteni :)

  Te hova megy es mikor?

  erika

  #401344 Hozzászólás

  patakiz

  ezek után,

  Kedves Erica szerintem Bangkok-on keresztül a legolcsóbb. A jegy Bangkokig (ha kapsz) okt.1 tõl sajnos már kb. 130e magyar pénz onnan aztán a fantáziádra van bízva, bár a vonat-busz páros elég jónak tûnik. Ahogy az interneten láttam kb. 4-5 ezer forintból megvan, mindez persze 2./3. osztályon, csak oda és tart kb. két napig (plussz 2 liter kávé hogy véletlenül se aludj el útközben). Repülõvel 2 óra, 35-40e forintért oda/vissza)
  Az infóim rel. mostaniak mert, én is készülök arrafelé villámlátogatni decemberben.
  üdv. Zoli

  #401343 Hozzászólás

  erica

  Budapest

  Jogos, bocs, Budapestrol.

  #401342 Hozzászólás

  patakiz

  rupmuL alauK

  szia Erika,
  honnan akarsz minel olcsobban eljutni KA-ba?
  szia Zoli

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Kuala Lumpur
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.