kulfoldi diploma

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi tanulás kulfoldi diploma

 • Indította
  Témakör
 • #44834 Hozzászólás

  angi

  Irjanak azok akik diplomajukat kulfoldon szereztek!
  Szeretnem megtudni, hogy pl.:az amerikai, angliai, nemet, v.svajci diplomaval milyen allasokat tudtatok betolteni, vagy mennyire kapkodtak utanatok v.mennyire nem?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #431084 Hozzászólás

  john grossman

  john.grossman@chello.hu

  Angika!

  Én idén diplomáztam CUM LAUDE egy amerikai fõiskolán, Bachelor of Science Degree -t szereztem, a major-om* General Businees.
  Itt Magyarországon, eddígi tapasztalatim szerint nagy ívben leszarják a külföldi papíromat:-((
  Ott kint megsem próbáltam elhelyezkedni, mert olyan hosszadalmas és költséges egy munkavállalási engedély megszerzése, hoy egyszerûbb kivádorolni pl. Kanadába, ahol tárt karokkal fogadják a képzett szakembereket.

  Ha tudsz valami oksat írjál…

  #431083 Hozzászólás

  angi

  viragnak

  Kis Virag!Szeretnem , ha bovebben kifejtened Nekem, hogy vajon miert nem kapkodnak, azokert a diplomasokert, akik magyar allampolgarok, de kulfoldon szereztek a diplomajukat?
  Mivel azt irod nekem, hogy kulfoldon egyaltalan nem, gondolom azt a kijelentesedet teljes meggyozodeses tapasztalatbol tetted, ezert nagyon erdekelne a kimerito valaszod!”Sok tenyezotol fugg”.Kerlek sorold fel oket!!Szamonra fontos a kerdes, ugyanis csak kulfoldi diplomam van es nemtudom erdemes lenne-e honositanom!
  Udv.

  #431082 Hozzászólás

  Virag

  Kerdes, hogy hol probalkozol.

  Ha kulfoldon, akkor egyaltalan nem kapkodnak utanad. Persze ez sok tenyezotol fugg. Mit vegeztel, milyen a munkaero piac, gazdasag, melyik orszagban vagy. Sajnos a masik verziot meg nem probaltam ki.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: kulfoldi diploma
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.