Külföldi ingatlanok…

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Külföldi ingatlanok…

 • Indította
  Témakör
 • #19583 Hozzászólás

  Zorro

  Kedves utazók és netezõk! Ki tud olyan weboldalt ajánlani, ahol utánanézhetek az ingatlanáraknak bárhol a világon? Az Északi-sarktól a Hawaii-szigetekig. Vagy bármilyen más ötletet elfogadok. Köszi!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #203010 Hozzászólás

  Yankee

  Florida?

  Ha ez erdekelne; reg nem voltak a hazhelyek olyan olcsok mint most Florida nyugati partjan Tampatol lefele delnek. Peldaul North Port. Azert szeretem, mert termal furdoje is van, ami az USA-ban ritka madar es a kornyek tengerpartja vegig kituno strandokkal van tele. Itt ami hazhely 15 evvel ezelott 20ezer dollar volt ma ez 2-3000! Igy is minden lako utcaban talalsz boven ures telket. Szerintem minden 3-4 felepitett haz utan talalsz egy ures telket. Sok a kinalat, minden telekre ki van teve az elado tabla. Ha valami kerdesed meg volna ezzel kapcsolatban, par napig nem leszek internet kozelben.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Külföldi ingatlanok…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.