Kulfoldi jogositvannyal

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Kulfoldi jogositvannyal

 • Indította
  Témakör
 • #26650 Hozzászólás

  Nercz Peter

  …milyen feltetelek kozott lehet otthon vezetni? (magyar allampolgar).

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #309182 Hozzászólás

  Szendrei

  ja na!!!!!!!

  kint tanulok az egyesult allamokban es nekem most 98 nyaran azt mondtak hogy az amerikai jogsim jo otthon hat honapig, azota mar egy parszor igazoltattak de szerintem a rendoroknek semmilyen fogalmuk nincsen rola hogy mit kell nezni azon a jogsin, attol fuggetlenul meg eddig mindig jo volt mert most telen is otthon voltam es akkor is igazoltattak.

  #309181 Hozzászólás

  SoosUr

  asoos54@yahoo.com

  …En is igy menekultem meg, amerikai jogsival. Gyorshajtas a 70-en, Fehervar belteruleten..nem csokkentettem 1 km-el sem a sebessegem. Allitolag meg le is tartoztathattak volna, igy csak jol megdorgaltak, …azt mondtam, hogy nem ismerem az utat, s csak azt hittem, erre a reszre vegre eljutott az utcai vilagitas…. En is kedvelem a (kozlekedesi)rendoroket, bar ha otthon elnek, igencsak felmenne a pumpa..

  #309180 Hozzászólás

  lepke

  nemzetkozi

  En az ausztral jogositvanyomat hasznaltam a nyaron de kellett hozza itt valtani egy nemzetkozi mellekletet,es igy a ketto mar OK.
  Egyebkent engem valoszinuleg az ausztral jogsi mentett meg egy nagyon durva buntetestol(elozes zarovonalnal),a rendor azt
  mondta,hogy nem akarja,hogy a magyar rendorseg rossz hiret vigyem es elengedett,…,azota jo szivvel gondolok a magyar rendorsegre(kozlekedesi)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Kulfoldi jogositvannyal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.