Külföldi kutyaeladáshoz társat keresek!

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi szellemi munka Külföldi kutyaeladáshoz társat keresek!

 • Indította
  Témakör
 • #5597 Hozzászólás

  Kurucz Tamás
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Külföldi (legális) kutyaeladáshoz üzletársat keresek Olszországból,Franciaországból,Spanyolországból,Amerikából stb… Email: zkurucz@tolna.net

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #103822 Hozzászólás

  devaj1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  |Miert.ne.lenne

  szellemi.munka.a.fajkutyak.tenyesztese,ertekesitese!|Erdekel,milyen.fajtak,korulmenyek.stb.#

  #103821 Hozzászólás

  olcsobb

  Kretan elek,egy kis Sharpei kutyus,800 euroba kerul az allatkereskedesben,egy boxer 300-400 euro.A tobbi fajtarol nem is beszelek.En kihoztam egy kis vizslat,az osszes koltsegem 200 euro volt,de egy legalis importalo olcsobban megussza.Bar hogy oszinte legyek nem igazan tetszik hogy valaki kutyakat szaporit,es penzt akar csinalni beloluk.Az meg hogy ez szellemi munka azt meg aztan vegkepp ketlem.

  #103820 Hozzászólás

  Che1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hogy legalis??

  Ez tenyleg komoly “szellemi munka”, a legjobb topicba tevedtel! Van egy-ket ismerösöm, akik Mo-rol veszik a kutyaikat, de nem legalisan. A “magyar kutya” meg olcsobb, mint a külföldi, bar a fene megeheti ezt az üzletagat!!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Külföldi kutyaeladáshoz társat keresek!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.