külföldi munkalehetõség érdekelne

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka külföldi munkalehetõség érdekelne

 • Indította
  Témakör
 • #29258 Hozzászólás

  robi

  elsõsorban angol nyelvterulet, de lehet barmi… tapasztalat, jotanacs, hajopincer stb. koszi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #323089 Hozzászólás

  fabi

  spanyol szüret

  Munkat keresek spanyolorszagban,gyümölcsszedes,szüret erdekelne.Oktober közepen utaznank.

  #323088 Hozzászólás

  anna

  Amerika

  Szia ugyan nem emlitetted hogy hova szeretnel menni dolgozni de az USA-ban teljesen legalisan lehet nyari munkat vallalni.Egyebkent elolvashatod az interneten is az altavizslan belul az allasvadaszat rovatban van es ket http cim is szerepel benne de ha gondolod tudok adni egy telefonszamot es egy e-mail cimet.
  26/311568 e-mail:mitchell@hungary.net
  egyebkent tobbfajta munkarol van szo lehet taborokban dolgozni de lehet pl hotelben is szerintem hivd fel a telefonszamot ha erdekel es kerj egy ingyenes prospektust es abban minden le van benne irva. Egyebkent a legvonzobb benne az hogy a ceg fizeti a repjegyet oda vissza.Sok sikert hozza.

  #323087 Hozzászólás

  sasvari andrea

  nyari munka

  En azt vettem eszre hogy a gorog szigeteken rengeteg kulfoldi diakot alkalmaznak, kisebb-nagyobb uzletekben, ettermekben. Nagyon bulis lehet, rengeteg fiatal, lazasag. Ja, csak azt nem tudom hogy mennyit fizetnek…
  Egyebkent mihez ertesz?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: külföldi munkalehetõség érdekelne
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.