Külföldön dolgoztál? Adód visszajár!

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi tanulás Külföldön dolgoztál? Adód visszajár!

 • Indította
  Témakör
 • #45397 Hozzászólás

  Marietta2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Amennyiben külföldön dolgoztatok, az adótok egy része visszaigényelhetõ! Elõször ingyenes becslést készítünk, amelyben felmérjük, hogy jár-e valami vissza, és mekkora ez az összeg. Ha jól jönne ez a kis zsebpénz, akkor mi mindent elintézünk helyettetek! Ugye, nem hangzik rosszul?

  Több info: http://www.taxback.hu

  Teleton(helyi hívás díja): 06-40-200-563

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #433583 Hozzászólás

  Nyuszo

  egy tudatlan

  Egy szot sem ertek!!!! Es mi van a legalisan dolgozo Ir -magyarokkal? Kapunk vissza adot, vagy sem????

  #433582 Hozzászólás

  1 ott dolgozó

  ha

  Ha legálisan dolgoztatok volna, akkor visszakaphatnátok az adótok kb.90%-át.És akkor nem kellene social security és id után ácsingózni sem.Használjátok a fejeteket végre, azért van.

  #433581 Hozzászólás

  Dude

  Miert adnak vissza az adot?

  Ha jovedelmed volt abban az orszagban es ott adot vontak azt miert adnak vissza? Ha csak nem tobbet fizettel mint ami az adott kereset utan jar. (pld nem dolgoztad vegig az evet) De ahhoz nem kell taxback, mikor adobevallast keszitettel ha volt tobblet befizetesed azt akkor visszautaltak.

  Ez nem olyam mint az AFA, hogy ha kiviszed az orszagbol a termeket akkor visszaigenyelheted.

  #433580 Hozzászólás

  Xman

  stiluszavar

  Tök jó az ötlet, de nekem a stilusotokkal van egyí kis gond. Tök lekezelõen kezeltek mindent hozzászólást. Nem értem miért.

  #433579 Hozzászólás

  Marietta2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köszi Kapitalista!

  En sem tudtam volna Gidanak jobban megmondani…
  Egyebként egész pontosan becsülted meg a szolgáltatás díját: 10% a legalacsonyabb (USA), es 16,5% a legmagasabb (Ausztria és Németország tartoznak ide).

  Én is dolgoztam Amerikában egy darabig schwarzul, és nagyon jó volt úgy, meg évekig hajóztam, és nem érdekelt, hogy hova fizetek meg mennyi adót. De akkor még Kiscsikó voltam, és el sem tudtam képzelni, hogy valaha megöregszem, és hajlott hátú muttiként nem biztos, hogy szeretnék még a Mekdöglesz-ben tálcákat gyûjtögetni (ahogy teszi azt egy kedves nénike a Deáknál – sajnálom is nagyon érte!)
  Így ennyi sok évvel (és tapasztalattal a hátam mögött), úgy gondolom nem árt gondolni arra, hogy TéBé ellátás, meg Nyugdíj…

  De azért tegyük hozzá, hogy Állam bácsi minden országban elég jól megsarcolja a népét, ezért érdemes tõle visszakérni, ami egyébként is jár!

  Hogy ezt nem ingyen tesszük? Hááát, elég gyanúsnak tûnne, ha ezt ígérnénk! Akkor bizony elképzelhetõ, hogy senki nem kopogtatna barátságos kis irodánk ajtaján, hogy megérdeklõdje, ugyan hogyan juthatna hozzá ahhoz a pár darab államkasszában lapuló kis amerikai/új-zélandi/ausztrál dollárjához (eurójához, yenjéhez – mindenki húzza alá a neki megfelelõ választ!)
  És az is eléggé valószínû, hogy akkor hely sem létezne, ahova bejöhetne, mert nem tudnánk a semmibõl fizetni, és az is biztos, hogy én sem ülnék a computer elõtt (mert nem lenne számítógép sem…), és mert nekem sem ment el az eszem, hogy ingyen dolgozzam!!!

  Szóval, kis Gida, ha majd egyszer Kecskévé serdülsz, talán majd Te is belátod, hogy miért lett – mégha nem is egészen tökéletesen – kitalálva az adózás rendszere.

  Jaaa, és megnyugtatásul közlöm, hogy ebben a pénzéhes világban azért még sok-sok becsületes “balek” él!

  Tisztelettel:
  A TAXBACK vezetõsége

  #433578 Hozzászólás

  Kapitalista

  Darkness from Hungary

  Gida!

  Te annyira hülye vagy, hogy az már fáj. Lehúzos mindenki ugye? Szánalmas ez a kommunista felfogás, nem gondolod? Miért nem nevezed a mobilszolgáltatódat, a fodrászodat, az autószerelõdet lehúzónak, mert nem szolgáltat neked ingyen…. hahhhh?
  Remélem ingyen dolgoztál a munkaadódnak, mert ha nem akkor szemét lehúzos munkavállaló vagy… érted ugye a saját logikádat?

  A Taxback arra való, hogy ha még nem igényelted vissza a külföldön szerzett jövedelmed után fizetett adót akkor, amikor kint voltál, rajtuk keresztül még megteheted.

  Tudtad ezt Gida, hogy a legtöbb országgal van egy olyan dolog, hogy kettõs adóztatást kiküszöbõlõ egyezmény, hogy ilyen egyszerûen fogalmazzak?!

  Neked volt annyi eszed, hogy visszaigényeljed az adódat?

  Az meg, hogy itthon hogyan adózól utána, az már a te bajod… old meg, hogy ne, vagy kevesebbet adózzál, mint kint tetted!

  Nem vagyok Taxback ügyfél és nem csak ez az egy cég létezik. De lehet õket használni és mivel szerintem az emberek többségének halvány lila gõze sincs arról, hogy hogyan kell adót visszaigényelni külföldön, idegen nyelven, idegen törvényi keretek között, az átlagos 10-20% os jutalék elfogadható, ha legalább megkapod a 80-90%át a befizetett adódnak.

  Vagy intézzétek egyedül, áljatok sorba, töltsetek ki 20 ûrlapot, telefonálgassatok el sok-sok ezer forintot, várakozzatok a menürendszerben, töltsetek el vele jó-sok órát és örüljetek, hogy nem nyúltak le a százalékukkal… sötétség!

  Az ilyen Gidák meg menjenek Észak Koreába. Ott nem nyúlnak le… igaz szolgáltatni sem szolgáltat senki semmit.

  “egy kapitalista szolgáltatásokat használó fogyasztó”

  #433577 Hozzászólás

  Gida

  Lehúzos banda

  Természetesen nem csak a két szép szememért tennétek meg mindezt gondolom. Még is hány százalékot nyúltok le belõle?

  Én külföldön dolgoztam de eszem ágában sincs adózni utána.

  Ha netán találtok valami balekot aki bejelenti a külföldi jövedelmét, akkor szóljatok.

  nembalek@hotmailcom

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Külföldön dolgoztál? Adód visszajár!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.