kulugyminiszterium.hu

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág kulugyminiszterium.hu

 • Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  nekro 12 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #4078 Hozzászólás

  vizumos

  rohej:

  Tájékoztató a magyar állampolgárok beutazásának és tartózkodásának feltételeirõl a világ egyes országaiba és térségeibe

  A Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma felhívja a külföldre utazni szándékozó magyar állampolgárok figyelmét arra, hogy a tájékoztatóban összefoglalt információk kizárólag általánosan tájékoztató jellegûek, iránymutatásul szolgálnak, céljuk az, hogy segítséget nyújtsanak a magyar állampolgárok számára külföldi útjuk elõkészítéséhez.

  A tájékoztatóban foglaltak nem szolgálhatnak jogkövetkezményekkel járó hivatkozási alapként a magyar állampolgárok számára a külföldi országok határõrizeti vagy idegenrendészeti szervei által végzett ellenõrzés esetén a magyar állampolgárokra vonatkozó belépési és tartózkodási feltételek teljesítésének kérdésében.

  A Külügyminisztérium az összeállítás elkészítése során a legnagyobb körültekintéssel járt el, azonban a tájékoztatóban foglaltak helytállósága, teljesítése vagy nem teljesítése teljes egészében más állam joghatósága alá tartozik. Ez a körülmény a Külügyminisztérium jogi felelõsségét a külföldi államokba való beutazás vagy tartózkodás kapcsán a természetes és jogi személyeket ért esetleges hátrányért kizárja.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #89471 Hozzászólás

  nekro

  kulugyminiszterium.hu egy tragya

  eleg csak megnezni a beutazasi feltetelek rovatokat kisebb orszagok eseten, es teljesen fals infokat kaphatsz. pl. ormenyorszag, mauritania, egy szoval sem irtak, h lehet vizumot venni a kozuti hataron.

  a masik vicces dolog a “veszelyes orszagok listaja”, ha azt veszem alapul kb. 10x meg kellett volna mar halnom:)

  #89470 Hozzászólás

  bb

  re: naprakesz

  ha a torvenyeket/vam/ado eloirasokat tudjak naprakeszen frissiteni, akkor ezt is kene…
  rohej, hogy belelapozva egy amerikai vagy ausztral utlevelbe, abban meg az oltokozpontjuk ingyenes szama is benne van, illetve csomo hasznos dolog, a mienkben meg csak az, hogy az utlevel nem a tied, hanem az allame………

  #89469 Hozzászólás

  kbalazs

  Mi ezzel a bajod?

  Te vallalnad, hogy a vilag tpk. osszes orszagarol garantaltan naprakesz es barmikor szamonkerheto informaciot adj? (Szerintem is lehetne jobb a kulugy honlapja, de speciel ez a figyelmeztetes rendben van.)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: kulugyminiszterium.hu
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.