Lakóautóval Európában

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Lakóautóval Európában

 • Indította
  Témakör
 • #35870 Hozzászólás

  wine

  Egy Mercedes lakóautóval szándékozom bejárni Európa országait. Június második felében indulnék. Az autó 4 személyes, és szeretnék legalább 1 embert(fõleg lányt, de fiú is jöhet)magammal vinni.Valószínû,hogy amíg nem lesz nagyon rossz az idõ úton leszek. Bármikor lehet hozzám csatlakozni.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #353623 Hozzászólás

  meer

  wine

  Én is szívesen csatlakoznék útitársként, bár Németországban vagy Dániában hosszabb idõt töltenék, mivel a fél millát ott kéne megkeresnem szezonmunkával, gyümölcsszedéssel etc.

  #353622 Hozzászólás

  Wine

  beer

  Nincs konkrét elképzelésem. Városnézés, kocsmázás, ismerkedés a helyi emberekkel… Amit biztosan nem akarok az a múzeumlátogatás.

  #353621 Hozzászólás

  beer

  wine

  Városnézés lenne a cél vagy van valami konkrét elképzelésed?

  #353620 Hozzászólás

  wine

  bier

  Szóval végig velem jönnél. Az uticél nincsen meghatározva konkrétan. Elõször Európa északibb(Dánia,Németo.) fele, nyár végére-öszre pedig az Ibériai félsziget.Négy hónapra kb. félmilla kell fejenként.

  #353619 Hozzászólás

  beer

  wine

  annyi idõt amennyit te is mivel veled mennék. Mi lenne az uticél?

  #353618 Hozzászólás

  wine

  beernek

  Igen, a rossz idõvel a télre, sõt már a hûvös õszre, gondoltam. Hogy mennyi pénz kellene az attól függ mennyi idõt akarsz így eltölteni.

  #353617 Hozzászólás

  beer

  wine

  a rossz idõ az már a tél? menyi pénz kellene szerinted? amúgy engem nagyon érdekelne!

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Lakóautóval Európában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.