lakókocsival Dubrovnikba

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa lakókocsival Dubrovnikba

 • Indította
  Témakör
 • #9032 Hozzászólás

  Imike

  Lakókocsival szeretnénk menni Dubrovnikba, ha valaki mostanában kempingezett arra, irja meg, melyik utvonal járható lakókocsival is, szálláslehetõség,kempingek szinvonala stb. Elõre is köszi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #122816 Hozzászólás

  Jonesy

  Kései válasz

  Én idén voltam hátizsákkal, sátorral Dubrovnikban (is), magában a városban egyetlen kemping van – de legalább van (viszont a környéken 10-20 km-es körzetben asszem több is). Nos, ami a városban van, az az ún. Babin-Kuk nevezetû félszigeten leledzik, elég messze az óvárostól, de még a Lapad félszigeten lévõ városi strandtól is. Én mindig a helyi busszal közlekedtem ezért (autóm nem lévén:), 10 kuna egy jegy. A kemping elég jól felszerelt, viszont sztem aranyárban van: jómagamra és a sátramra 137 kunát (adóval) kellett fizetnem éjszakánként, ez kb. 5500 Ft. 7000 Ft-ért már szobát kaptam volna:( Egyébként a kemping az ún. új híddal egy magasságban van (aki volt már Dubrovnikban, az be tudja lõni).
  Csak összehasonlításképpen: Jelsában (Hvar szigetén) 50 kuna volt ugyanez – de Korculán sem volt drágább 90 kunánál a kemping (1 fõ + sátor).

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: lakókocsival Dubrovnikba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.