Lamperth Mónika a vízumkényszer ellen ;-)

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Lamperth Mónika a vízumkényszer ellen ;-)

 • Indította
  Témakör
 • #21693 Hozzászólás

  Csabi

  Üdv!
  Ma olvastam a Metro újságban, hogy Lamperth Mónika (belügyminiszter) most tért haza az USA-ból. Saját bõrén akarta tapasztalni, hogy milyen tortúrán kell az embereknek keresztülmenniük, ha az USA felé veszik az irányt. Aszondta, hogy mivel digitálisan történik az ujjlenyomatvétel és a fotó készítése, gyors (10-15 mp) és nem megalázó. Tárgyalásokat folytatott az ügyben, hogy mik a terveik az amerikaiaknak Taszárral. Meg kezdeményezte a vízumkényszer eltörlését. Szvsz nem sok esélye ennek a dolognak.
  Szerintetek?
  Illetve mi a véleményetek arról, hogy a többi posztkommunista országok lakóinak is ilyen nehéz vízumot szerezni az USA-ba?

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #226430 Hozzászólás

  nagyhoho

  ejnye

  szegény monika ha itt informálodott volna akkor megsporolt volna nekünk pár 10- ezer dolcsit és még objektiv tályékoztatást is kapott volna! ))))

  #226429 Hozzászólás

  kbalazs

  hogy is történt mindez?

  Lampert Mónika: “Személyesen meggyõzõdtem arról, hogy ez 10-15 másodperces eljárás…” (forrás: http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=74208)
  Horányi Miklós: “Mi szerettünk volna ezen átesni, hogy ezt mégis saját magunk is tapasztaljuk, de miután a delegáció jelentõs része diplomáciai útlevéllel utazott, õrájuk egyáltalán nem terjedt ki, a küldöttségünk egyik tagja esett át ezen…” (http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=74533)

  #226428 Hozzászólás

  Gida

  Case-nek

  I CAN’T WAIT TO SEE THEM FALL! — inkább

  #226427 Hozzászólás

  fizetett provokator

  kozos munkacsoportok

  na gondolom mi lesz ez, monika jo nagyot csapott a nyelvevel, es onkent atvallalta az afdofizetok kontojara az egesz procedurat, igy mar nem a jenkiknek kell a deportalasokkal meg a motozasokkal veszodni, hanem mindjart a magyar hatosagok megteszik helyettuk. ;-)

  #226426 Hozzászólás

  Case

  Egy pelda

  Egy kanadai allampolgarsagu,de sziriai szarmazasu pasi
  szeretett volna atnezni az USA-ba.
  A hataron az amcsik atneztek,es “terroristagyanus”
  belyeggel orizetbe vettek,csak es kizarolag azert,mert
  sziriai szarmazasu volt.

  Ami a legdurvabb a dologban,hogy nem Kanadaba deportaltak-hiszen kanadai allampolgar volt-hanem Sziriaba,penz,utlevel es minden nelkul.
  Aztan jott a botrany,a csalad perelte a kanadai kormany,amiert az nem vedte (vedi?) meg az allampolgarait.
  Az amcsik persze a fejuket raztak,hogy mi csak alapbol vagyunk idiotak meg paranoidok,mi nem tehetunk semmirol.
  Az USA egy hatarozottan kellemetlen orszag lett.

  Szoval,ha kozel-keleti szarmazasu vagy,akkor valoszinuleg terrorista is? Ha meg Mo-rol jossz,akkor meg cigany meg menekult?

  I CAN’T WAIT TO SEE FALL THEM!

  #226425 Hozzászólás

  andras

  Lamperth itt egy nagy szar:((

  Protokollbol fogadtak majd hazzavartak..Nem lesz valtoozas semmi…

  #226424 Hozzászólás

  Csabi

  Illetve

  közösen létre akarnak hozni valamilyen munkacsoportokat, melyek megkönnyítenék a vízumkérvényezési procedúrát. Kiváncsi leszek! ;-)

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Lamperth Mónika a vízumkényszer ellen ;-)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.