Lanyok angliaban ( nem csak angolok)

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Lanyok angliaban ( nem csak angolok)

 • Ennek a témakörnek tartalma 84 hozzászólás, 9 résztvevő. Utolsó frissítés:  seti 12 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #13365 Hozzászólás

  Attila18
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok! Azert inditom eme forumot, hogy megtudjam mas ferfitarsam tapasztalatat a gyengebbik nem teren itt Angliaban? Szerintetek magyarkent konnyu dolgunk van nekunk itt? En 25 eves vagyok, kint vagyok 4 eve,de nem mondhatnam, hogy tul sok joban volt reszem. :) Ti hogy vagytok ezzel? Melyik nemzetisegek, akik konnyebben baratkoznak? En nem csak komoly kapcsolatra gondolok. Az angol csajokrol mi ka tapasztalataitok? Remelem hallok egy-ket hasznalhato hozzaszolast. Koszi. Attila

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 84
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #148428 Hozzászólás

  seti

  Na

  van némi tapasztalatom.Átestek a ló túlsó oldalára a mamák.A nagy öntudat odáig fokozódott,hogy majd ÖK egyedül megmutatják,nem kellenek a bugris férfiak.Vannak ök olyan okosak,erösek és föleg eröszakosak,hogy egyedül “felnevelik” a jövö nemzedéket.A gyereknevelés abból állt(és áll),hogy mindent szabad.Ezek az agyonkényeztetett,”szabadságra”,önérvényesítésre,öntudatra meg a jó fene tudja mire nevelt(igazából neveletlen)pszichésen sérült,egészséges beilleszkedésre alkalmatlan,önzö majmócák,most megmutatják az eredményt.Volt idö mikor úgy láttam,szerencsés lenne,ha a nök kerülnének inkább vezetö magas pozíciókba,merthogy békésebbnek tünnek.Aztán látnom kellett,nemhogy nem békésebbek,de sokszor agresszívabbak.Csak éppen nem fizikai,hanem sokkal alattomosabb és kivédhetetlenebb lelki terrorral érik el a céljukat.A “fejlett” társadalmak mind betegek.Agyonmanipulált,agyonterrorizált,tudathasadásos,téves önbizalomban szenvedö patológiás esetekböl épülnek fel.

  #148427 Hozzászólás

  kisstom

  Attila:

  Én 29 éves vagyok és már ide is Ciprusról jöttem. Ha már 2001 óta vagy itt, akkor valamelyest biztosan beilleszkedtél. Persze angolok nem leszünk (hál’isten), de már maga az ötlet felvetése is értelmetlen lenne. Viszont tisztességesnek, barátságosnak és becsületesnek kell lenni és akkor nyugodt lehetsz, hogy részedrõl mindent megtettél, hogy ha be- nem is, de legalább elfogadjanak. Ha meg fenntartásaink vannak a helyiekkel szemben, akkor azokat meg kell tartani magunknak.

  Apropó, épp most olvasom Ariel Levy “Female Chauvinist Pigs” címû szociológiai munkáját, ami ugyan amerikai, de jól jellemzi az angol nõket is (a címe elég provokatív, de a könyv higgadt munka). A tömör lényeg az benne, hogy míg a feminista mozgalmak még a 70-es években is tisztességes jogokat és elbánást követeltek a nõknek, mára ezen nõk lányai, vagy unokái örömmel megalázzák magukat és örömmel lesznek hétköznapi pornósztárok, önszántukból választják a “hülye picsa” mentalitást (hihetetlen, hogy Paris Hilton a tini lányok példaképe!), és “annyira coolnak” tartják, ha partiba vágják õket egy kollégiumi bulin. Az elszomorító az, hogy ez a viselkedés fõleg a középosztálybeli nõket/lányokat jellemzi, akik nagy valószínûséggel felsõfokú oktatásban is részesülnek/részesültek. Érdemes elolvasni!

  kisstom

  #148426 Hozzászólás

  Attila

  Igy van!

  Amugy egy kerdes: Gergely es Kistom. Ti hany evesek vagytok? Csak kivancsisagbol kerdem. En 25 es 2001 oktobere ota elek kint Angliaban. Neha en magam sem hiszem el. Es arra a kerdesre, hogy miert maradtam itt ennyi ideig, semmi kezzelfoghato valaszt nem tok adni. :)) Kintragadtam. De ez nem azt jelenti, hogy itt is akarom leelni az eletemet. Sot, amiket itt olvasok, ez megint csak arra osztonoz, hogy meg csak megprobalni sem kell beilleszkedni ebbe a tarsadalomba. Eleg az, ha elfogadjuk oket es szintig. Most ennyi jutott az eszembe! :) Irjatok meg, ha eszetekbe jut valami!

  #148425 Hozzászólás

  kisstom

  public place (közhely?) :)

  Több országban éltem hosszabb ideig és mindenhol nagyon sokat tanultam meg magunkról, magyarokról. (Ez nyilván nem azt jelenti, hogy bezárkóztam évekre egy külföldi motelben és magyar állampolgársági és honismeretet magoltam.)

  Szóval sok pozitívumra és negatívumra fény derül veled és a hazáddal kapcsolatban külföldön, de ezek részletezésébe most nem bocsátkoznék. A legfontosabb felismerésem viszont az, hogy amikor körülnézek az East Enden és látom ezt a sok szerencsétlent, ahogy szellemi, érzelmi, anyagi igénytelenségben élnek, akkor rájövök, hogy mennyire könnyû nekünk: ha ebbõl már elegünk lett, akkor hazamehetünk, õk meg pechjükre itt vannak otthon. Magyarország lehet, hogy nem mond semmit az angoloknak, de nekünk az jutott. (Apropó, az átlag magyar tudja, hol van Bhután? Na ugye.) Valahova mindenkinek születni kell, és õszintén, azért Magyarország, mindent összevetve, egészen élhetõ hely.

  kisstom

  U.i. Ööö, így visszaolvasva ennek nem sok köze van az eredeti témához, de ha már megírtam, elküldöm.

  #148424 Hozzászólás

  seti

  Kitartás

  Gergö és azért mindig legyen nálad kockacukor!

  #148423 Hozzászólás

  Gergely

  Szerintem

  tegyétek fel magatoknak a kérdést, dolgozni jöttetek vagy barátkozni, én már megtettem.
  Részemrõl annyit dolgozom amennyit tudok, 6-7 napot egy héten, és szerencsére ezt a fõnökömék is látják, így engednek is melózni, miután elmagyaráztam nekik hogy dolgozni jöttem ebbe az országba, így megvan az 55-60 órám, de ha valaki nem ér rá akkor csak egy telefon és 400 méterre lakom a munkahelyemtõl, sajnos érzem hogy öregszem mert amikor az USA-ban melóztam akár a heti 95-100 óra is ment, bár az egy más világ volt :-)))))
  Igen lehet mondani hogy csicskaélet, de ezt legalább megfizetik, nem úgy mint otthon.
  Ha itt nem tudok eleget dolgozni akkor elmegyek máshová részidõben, munka van csak meg kell találni.

  Egyedül lakom, nincsenek körülöttem magyarok, ( nagyon ritkán találkozom 1-2-vel ). Nem vagyok elmebeteg, vagy depressziós, egész egyszerûen nem ígénylem itt az emberek társaságát, mert az életük nem arról szól amit én preferálok.
  Bolt, kocsma, 10 percen belül van ( kisváros elõnyei ), Birmingham 40 perc vonattal, kocsit nem kell fentartanom, igaz parkolni sem tudnék vele, ha kitavaszodik veszek egy jó bringát és kimozdulok egy kicsit.

  Ami rettenetesen zavar az a yobs-ok hosszú menetelése azaz a surmó 16-20 évesek bandázása, de ezzel együtt kell élni.
  Internetem van, családdal/barátokkal tudok kapcsolatot tartani, hetente igyekszem 2-3 alkalommal eljárni az edzõterembe hogy bírjam a gyûrõdést, hoztam magammal magyar könyveket, + ha nem leszek végleges internetfüggõ akkor elkezdek egy új nyelvet is tanulni.
  Még kb. egy-másfél évet tervezek itt maradni maximum, annyit ki lehet bírni ilyen minimalistán, de ha sz… kedvem van akkor megnézek egy filmet, vagy meghallgatok egy jó CD-t, és arra gondolok hogy otthon a jogi diplomámmal most egy ügyvédnél hajbókolnék minimálbérért, vagy a Suzukim részleteit fizetném, és azon gondolkodnék hogy 10 vagy 11 szelet parizert vegyek.

  Már az USA-ban dolgozva láttam hogy az ottani emberek nem igényelnek barátokat, csak haverokat, mindenki magával törõdik, és ez a szemlélet itt is igaz, én is ezt követem.
  A lenézést néha én is éreztem, de lesz……,mert tudom magamról hogy mennyit érek, és tudom azt is hogy nem fogom életem végéig ezt a munkát csinálni, azt hogy nem tudnak semmit Kelet-Európáról csak szomorúan veszem tudomásul nem háborgok rajta, ebben sajnos nagy a mi szerepünk is mivel nem igazán tudjuk megismertetni magunkat a nyugattal, az persze egészen más kérdés hogy ezeket az embereket nem látnám szívesen Magyarországon

  #148422 Hozzászólás

  rudy

  Te

  Attila,azok is majdnem mind elhúzódnak, mihelyt szert tesznek egy angol kapcsolatra.Szégyellik,hogy honnan jöttek,az nagyon nem menö.Magyarországról csak a magyarok hiszik azt,hogy fontos.Azon meg kár háborogni,hogy nem tudnak semmit ezekröl az országokról.Elég az nekik,hogy akik onnan jönnek azok csövesek és örömmel lesznek a csicskáik.

  #148421 Hozzászólás

  Attila

  a lenyeg

  Gratulalok Kistomnak es Gergelynek! Ugyesen szavakba ontottetek, ami mar evek ota a fejemben van. Eddig azt hittem, hogy csak ennekem bizonyul ilyen neheznek (egy kicsit is) kozelebb kerulni az angolokhoz. :) Ezekutan mar csak bosszantani sem fog, hpgy nincsennek igazi angol haverjaim es barataim. Teljesen igaz minden. Igaz, hogy penz az van ebben az orszagban, de lelki toltes az egyenlo a nullaval. En egy kaveoban dolgozom ,de azt a sok buta teenagert es elkenyeztetett kolykot, akit ott latok…
  Na nem baj, az a jo, hogy itt kulfoldiek is szep szamban vannak. Azok kozul lehet kersgetni es nagy valoszinuseggel azok barati kore nem is fog lenezni azert, mert Kelet Europabol vagyunk.

  #148420 Hozzászólás

  Gergely

  Csatlakozom

  az elõttem elmondottakhoz, de azt azért hozzátenném hogy ennyi ronda, dugatlan, kedélyvesztett lófejû nõt még nem láttam.
  Az hogy már az öltözetük is taszító, mert vagy egy mindent elrejtõ ruhát vesznek fel lehetõleg szõrmegalléros kabáttal és posztócsizmával, vagy magassarkuban billegnek ( amiben alig páran tudnak járni rendesen ), a legnagyobb részük mindent elkövet hogy azt a kevés szépséget ami van rajta azonnal elrontsa valamivel, szóval szépet találni az nehéz eset.
  Részemrõl a hely még annyiban extrább hogy a hely ahol melózom tele van nagyon gazdagokkal akik miután 300 éve inasok szolgálják ki õket minket is így kezelnek amit nehéz volt megszoknom, mert dolgoztam az Egyesült Államokban is ahol nem voltak lekezelõek.
  6 hónapja vagyok itt és eddig még nem találtam olyat akit szívesen elhívnék meginni egy pohár bort, bár ahogy észrevettem, nekik inkább valami egzotikum vagyunk, valahol az indiaiak és az emberevõk között, nem tudnak semmit Kelet-Európáról és nem is akarnak.
  Bulizni elmenni angolokkal, egyenlõ a kit tud többet inni rövidebb idõ alatt versennyel, de azt hiszem ezt mindnyájan tudjátok, ebbõl pedig már kinõttem.

  Ha angol csajjal randiznék ( amire az esély a zéróval egyenlõ biztosan vinnék répát és kockacukrot ), maradnának a lengyelek vagy a magyarok ha lenne idõm a meló mellett ismerkedni, és mondjátok nyugodtan hogy olcsó vagyok, de egy hangulatos vacsora + buli + taxi minimum 100 font amit egy kicsit sokallok

  #148419 Hozzászólás

  rudy

  Ámen

  Jól üstökön ragadtad a lényeget.

  #148418 Hozzászólás

  kisstom

  rossz hír

  Sziasztok!

  Nagy élvezettel olvastam a topikot és nem tudom megállni, hogy én is beszálljak a témába.

  Szóval valami nagyon félrement Nagy-Britanniában. Sokan említettétek az általános jólétet, ami nem általános és nem is mindig jólét. London nagyobb részén például iszonyat lakásviszonyok vannak, amire az átlag melós jövedelmének több mint fele elmegy minden hónapban. Nem fûtenek rendesen, borzadály kajákat esznek, és aki tanulni akar, könnyen összehoz annyit tartozást, amivel esélye sem lesz jó darabig kényelmesen élni. Nyilván odahaza jóval kevesebbet keresünk, de az átlag magyar eszik, iszik, fût. Ez nem nagy kaland, de nekem ezek fontosabbak, mint “drágán szart” életmód, ami az egész szigetországra jellemzõ. Már látom, ahogy tiltakoztok.:)

  Az emberek gyakorlatilag mind retardáltak. Érzelmi hendikep az egész ország, mérhetetlen butasággal beoltva. A pasik megrekednek kb. 6 éves szellemi színvonalukon, így aztán nem csoda, hogy társaságban puszta poénból, jókat röhögve szarrá verik egymást, finganak, böfögnek, kézzel-lábbal esznek és gyakorlatilag minden este hülyére isszák magukat a pubban. Középkortól felfelé meg már szimplán alkoholisták, de legalább nem verekednek. Érzelmekre, tudásra nem vágynak.

  A nõk de facto férfiak, csak több pénzt költenek ruhára. Úgy viselkednek, mint a férfiak, legtöbbjük úgy is beszél, tehát amelyik véletlenül csinosabb, mint az átlag, az is erõsen trampli benyomását kelti. Tele vannak zûrös lelki problémákkal, aminek az a vége, hogy hétvégenként 16 évtõl fölfelé õk is szarrá isszák magukat és valami hihetetlenül szánalmas módon viselkednek. Érzelmekre, tudásra õk sem vágynak.

  Na, ehhez még adjunk hozzá egy jó adag képmutatást! Azt hazudják maguknak, hogy mindenkit tisztelnek és befogadnak, és hogy egyenlõ esélyeket biztosítanak mindenkinek, de közben azért rühellik a sok jött-mentet, a bangladesitõl a lengyelig. Építik a multikulturalizmust, de nagyon nem érdekli õket, hogy ki vagy, mit gondolsz, vagy gondolsz-e valamit.

  Valaki felvetette, hogy talán az egyetemeken jobb a helyzet. Hát kiábrándító, de ha lehet, az értelmiség még rosszabb, mert a fentiek kiegészülnek sznobizmussal is. Ugyanolyan bunkók, mint egyébként, csak meg vannak gyõzõdve arról, hogy nem.

  Mindezek fényében azt hiszem rossz hírem van a topikindító számára: magyar igényekkel maximum valamilyen kapcsolat paródiát lehet itt remélni, igazi, õszinte, odaadó társra nincs sok esély.

  Üdv:
  kisstom

  U.i. Jó, lehet, hogy túl szigorú vagyok az angolokkal. Természetesen ismerek olyanokat, akik már-már elviselhetõek, de a hazai mércével sem nem barátok, sem nem barátnõk. Ezek mondjuk nem finganak, de attól még nem lesz valaki jó társaság.

  #148417 Hozzászólás

  kulfoldi no

  Magyarorszagert

  90-es evekben jottem Magyarorszagra,szerelmes lettem a kedves orszagotokba az elso pillanattol. Az elso benyomasaim: az emberek nagyon kedvesek, segitokeszek. Akkor egy jomodu videki varosban eltunk, eloszor az eletemben talalkoztam a cigany emberekkel, bekesen megfertek a magyarokkal. A magyar nok nagyon is hagyomanyszeretoek, foznek, sutnek finomakat, csaladcentrikusok. Es most mondom (regebben azt gondoltam a nok alapbol mindenutt szepek)nagyon szepek es apoltak. Angliaba vezette a sorsom. Elszornyolkodve nezem a fiatal elhizott noket, gyerekeket. Szerintem nagyon art a jolet. Bar nem ertem, ha van penzem inkabb a draga minosegi gyumolcsleveket veszek, bio dolgokat, nem pedig pizzat rendelek.
  Udv

  #148416 Hozzászólás

  csóró

  Bizony amíg

  vagy,bárki bármit mond,senki nem fog egyenrangú félként kezelni.Utána meg azért,mert nem itt születtél.

  #148415 Hozzászólás

  Attila

  Angol lanyok rasszistak

  Hat, nemtom. Az biztos, hogy innen minnel keletebbre megyunk, annal normalisabb noket talalunk. A magyarok az angolokhoz visoznyitva meg besezamithatoak, de mar a gruzok, vagy sziberiaiakhoz kepest-mint az elobb is irtak- mar egy szamito, anyagias banda. Lehet az lesz a vege, hogy en is keresek amjd egy szep es kedves orosz baratnot es kihzoom ide angliaba, mert itt baratnot ne megy konnyen fgoo ktalalni. Nos, 4,5 ev alatt nem sikerult, igy nem sok eselyt adok neki a jovoben. :)))

  #148414 Hozzászólás

  rudy

  Na

  az mekkora durvaság lehet…

  #148413 Hozzászólás

  betty6
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  egyen lanyok

  Hat, en izraelben elek. Akik eddig panaszkodtak barmilyen naciobeli nokrol, allitom, hogy az izraelinel roszzabb fajta nem letezik. 18 evesen besorozzal oket, fegyvert adnak a kezukbe, es mire leszerelenek, egy ferfias, agressziv, finomsagtol es kellemtol teljes mertekben mentes hibrid lesz beloluk. Mar kislany korukban az anyjuk, aki ugye olyan, mint az elobb leirt minta, arrogansnak, es fuggetlennek neveli oket. Unokatesom ferje szavaival elve: akkor se dugnam meg oket, ha mas no nem letezne a foldgolyon :o))

  #148412 Hozzászólás

  rudy

  Föleg

  a feministákat kerüljétek(már amennyire ez lehetséges….).Agresszív, nöi testet öltött demagóg pszichopaták.Jó példa arra,hogyan müködik az emberi természet.Mondván,hogy nem viselik el,hogy elnyomják öket-tehát inkább ök törekednek rá,hogy elnyomják az “állat” férfiakat.
  A hetvenes években eldobálták a melltartót,mondván hogy nem türik tovább,hogy korlátok közé szorítva éljenek.Majd leszakadt a mellük mozgás közben.Be nem valloták volna egymásnak,inkább kitalálták,hogy vissza az egész, öket ne bámulják a disznó hímek.Rejtett vagy nyílt leszbikusok mind,a férfi nekik mind egyforma,uralkodó kan.Igazából az ö tragédiájuk az,hogy nönek születtek és nem lehet farkuk.

  #148411 Hozzászólás

  seti

  Attila

  a Te tapasztalataid milyenek azóta?

  #148410 Hozzászólás

  Marina

  fehérorosz sztori

  Sziasztok,

  olvasgatom a fórumot, és megosztanék veletek egy történetet egy belorusz lányról.

  26 éves, Marinának hívják, belorusz. Közgáz egyetemen tanult, mellette pedig “intelligens k.” volt, nyugatiakkal ismerkedett, hotelekbe járt, stb. Kikapott egy igazi madarat, aki otthagyta érte a feleségét és a 3 apró gyerekét, összebútorozotak. A lány azóta tejben-vajban fürdik, kizárólag designer holmikban jár, Gucci, LV táska, méregdrága ékszerek, óra, privát nyelvtanfolyamok 2-3M Ft-ért. A mókus vett neki egy 150m2-es lakóparki lakást Minszkben, és a szüleit is segíti anyagilag.

  Már nincs többé anyagi gondja az életben.
  és tudjátok miért?

  Mert nem kért, nem követelõzött, mint a magyar lányok, mindig kedvesen, természetesen viselkedett.
  Sorry

  #148409 Hozzászólás

  Attila

  Frissitsuk fel a topicot

  Sziasztok! Sracok, aki kint van Angliaban! Mik a legutobbi tapasztalataitok itt kint a lanyokrol (nem csak Angolokrol) ???? Irjatok! Hany egyestes kaland votl mar amiota kint vagytok. en negy eve, de nem sok volt.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 84
Hozzászólás: Lanyok angliaban ( nem csak angolok)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.