Laptop kepernyoje kulso monitoron nezve

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó Laptop kepernyoje kulso monitoron nezve

 • Indította
  Témakör
 • #6166 Hozzászólás

  Dome

  Segitsegeteket kerem.

  Ha egy (ujabb model Dell vagy IBM/Lenovo) laptop 14″ monitorja 1400×1050 vagy 1024×768 pixeles, akkor milyen kulso 17″-19″ nagysagu LCD, flat-panel monitort tudok hasznalni vele, hogy a minoseg (elesseg, aranyok, stb.) a legjobb maradjon?

  Mert akar a laptop akar a kulso monitort az erdeti native resolutionon kivul hasznalva a kep az gyakorlatilag mindig lenyegesen romlik.

  Az egyik gondom, hogy a monitorok tobbsege 1280×1024 pixelu…

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #106683 Hozzászólás

  laci

  amelyik laptopon

  van kulso monitor csatlakozas, ott biztosan beallithatok a kulso monitoroknal megszokott keparanyok, es a videokartya is birni fogja. Hiszen azert raktak ra. Ezen kivul a projektorok felbontasahoz is igazodni kell. Nagyobb aruhazakban biztosan kiprobalhato a dolog a kirakott gepeken, ha komoly vasarlasi szandekkal kozelited meg az eladokat :-) es igy biztosra mehetsz.
  Az 1280×1024 nagyon altalanos felbontas, a 17-19-es monitorok 90%-a ilyen. 19-est nyugodtan, szerintem nem lehet gond vele.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Laptop kepernyoje kulso monitoron nezve
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.